3 CAMERE TIP B in PROIECT NOU TITAN
Bucuresti - Ilfov, Sector 3
17-01-2017
Pret70.695 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Apartament 3 cam, 78,50 mp utili, foarte spatios, situat intr-un complex rezidential nou, de lux, cu imprejurimi linistite si zone verzi, pozitie excelenta, la doar 10 minute de mers pe jos de metrou, statia 1 Decembrie 1918. Predarea se face la cheie cu finisaje premium la alegere si dotari de cea mai buna calitate: centrala termica proprie, gresie, faianta si parchet, usi de interior, usa metalica la intrare, obiecte sanitare, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan.
Structura de rezistenta este din beton armat, compartimentarea cu caramida POROTHERM, iar termoizolatia exterioara cu polistiren de 10 cm.
In proximitate veti gasi: gradinita, scoala, piata, iar zona va ofera: parc, centre de infrumusetare, autostrada A2 si mari centre comerciale: Auchan, Metro, Dedeman, Decathlon, Lidl, Penny, Jumbo, Jysk. Apartamentul este contorizat individual si racordat la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, electricitate, gaze, apa, CATV, iar ansamblul dispune de: lift, parcare subteran tip Klaus, centru comercial, curte proprie cu acces securizat, spatii verzi si iluminat nocturn. Termenul de finalizare este DECEMBRIE 2016. SUPER OFERTA pentru plata cash integrala.

Pretul include TVA 5%.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
323
ID: 1704910

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1704910
323
Raporteaza

Anunturile similare