3 Camere Titan - Trapezului, ansamblul rezidential Sheffield House
Bucuresti - Ilfov, Sector 3
18-02-2017
Pret83.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Spatiu generos, camere incapatoare, terase minunate pentru relaxare, loc pentru depozitare, curte englezeasca inchisa, perfecta pentru familiile cu copii mici, in linii mari, caminul pe care vi-l ofer spre vanzare!

Proaspat iesita pe piata, o proprietate cu totul si cu totul speciala, un apartament de trei camere cu o suprafata foarte generoasa, situat in ansamblul rezidential Sheffield House, din cartierul TITAN- Trapezului.

Apartamentul este confort 1 sporit, decomandat, se afla la Mansarda blocului desfasurat pe S+P+2E+M, edificat in 2012, avand o suprafata utila de 97.73 mp si totala de 145.79 mp (2 terase + balcon) + 25 mp 2 locuri de parcare.

Constructia este din cadre de beton si caramida porotherm, izolata cu termosistem de 10 cm, finisata cu tencuiala decorativa!

Compartimentarea apartamentului, este integral din caramida, cu tencuiala clasica, beneficiaza de amenajari ca gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet in camere si hol, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan LOW-E, cu deschidere oscilobatanta, 3 aparate de aer conditionat si incalzire la centrala termica de apartament.

Apartamentul se adreseaza unei familii cu unul sau doi copii, care au nevoie de un spatiu generos pentru relaxare, care s-a saturat de "comfortul" blocurilor comuniste, care vrea sa-si creasca copiii in siguranta, care...are 2 masini si s-a saturat sa-si gaseasca masina zgariata ca a parcat pe locul altcuiva, care aspira spre un trai decent, occidental, la un pret mai mult decat accesibil;

Sunt sigur ca v-ati dat seama pana acum de avantajele multiple de care beneficiaza acest apartament si sunteti la fel de siguri ca este alegerea corecta pentru dumneavoastra!

Zona este excelent deservita de magazine pentru a va cumpara alimentele zilnice ( chiar la parterul blocului exista un magazin mixt), la 10 minute de mers pe jos magazinul LIDL, in imediata apropiere renumita macelarie " La Bulgaroaica", piata Trapezului la numai 10 minute, unde se afla si statia de metrou 1 Decembrie 1918, de asemenea zona dispune de numeroase institutii de invatamant: la numai 5 minute de bloc: gradinita nr 211, scoala generala nr. 20 cat si scoala generala nr. 92, iar la 10 minute liceul Costin Nenitescu.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET - The Real Estate Network si va asteptam la vizionare!

Comision: Standard

Vecinatati: Piata Trapezului, metrou 1 Decembrie 1918, Theodor Pallady, Dristor, Titan











Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
145
ID: 1740853

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1740853
145
Raporteaza

Anunturile similare