Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
5 Pași de urmat pentru un anunț atractiv în fața cumpărătorilor online
03-08-2020
# Sfaturi utile publicitate online

Anunțul de vânzare publicat pe un site online specializat este principalul și cel mai important pas pe care trebuie să-l faci corect pentru a obține rezultatul dorit, acela de a vinde. Pentru a realiza un anunț valoros, dar mai ales atractiv, iată ce ai de făcut.

Un anunț online realizat corect îți va crește șansele să-ți vinzi produsele ori serviciile într-un timp scurt și la prețul dorit. Însă, pentru un anunț care să atragă cumpărători online, ai nevoie să urmezi câțiva pași. Așadar, iată ce ai de făcut:

Adaugă cât mai multe imagini relevante

Pentru a obține vizibilitate în mediul online, produsul promovat trebuie să fie prezentat prin cât mai multe fotografii, care să reflecte starea reală a acestuia. Așadar, realizează poze clare din toate unghiurile și urcă-le pe site-ul de anunțuri, pentru a pune la dispoziția cumpărătorilor toate detaliile importante.

Urcă un anunț online care conține și video

Dacă ai posibilitatea, atunci când urci un produs în mediul online pentru vânzare, adaugă și un videoclip în care prezintă starea produsului. Filmează totul pentru câteva secunde, din diferite unghiuri, iar asta îți va oferi credibilitate în fața cumpărătorului și te va ajuta să vinzi mai repede.

Rămâi online și răspunde prompt întrebărilor

Odată ce ai publicat un anunț de vânzare, fii pregătit să răspunzi în timp util potențialilor cumpărători. Așadar, verifică-ți mesajele telefonului, dar și cele primite în aplicația site-ului, pentru a te asigura că răspunzi la momentul potrivit potențialilor cumpărători.

Fii dispus pentru întâlniri de prezentare

Pentru a se convinge că produsul este într-o stare bună, mulți cumpărători își doresc o întâlnire față-n față. Dacă acest lucru este posibil, sunteți din același oraș, ori locuiți în apropiere, atunci rămâi deschis în fața întâlnirilor deoarece acest pas face parte din procesul de vânzare/cumpărare.

Probează produsul în fața potențialului cumpărător

Chiar dacă nu îți este cerut un test, dar produsul pe care vrei să-l vinzi trebuie să treacă de o verificare, oferă-le potențialilor cumpărători posibilitatea de a testa și de a se convinge de calitatea produsului. Acest lucru îți va spori încrederea și te va ajuta să vinzi mai repede decât te-ai fi așteptat. Dovedește cumpărătorilor că descrierea anunțului este complet adevărată, iar produsul tău nu are niciun defect ascuns.

5 Pași care te vor ajuta să vinzi mai repede orice produs pe care îl promovezi pe un site de anunțuri online. Optează pentru un anunț atractiv și corect care îți aduce vizibilitate în mediul online.


ID: 35