Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
5 Sfaturi pentru anunțuri online de succes
03-08-2020
# Sfaturi utile publicitate online

Pentru a vinde un produs pe internet există câteva reguli pe care trebuie să le respecți. Pe lângă un anunț corect de vânzare publicat pe un site specializat de anunțuri, mai sunt și alte câteva tehnici care te vor evidenția în fața cumpărătorului. Vezi care sunt acestea.

Din gama variată de anunțuri online trebuie să știi cum să ieși în evidență în fața cumpărătorului. Îți spunem câteva idei valoroase care te vor ajuta să vinzi mai repede un produs pe internet.

Un anunț complet bazat doar pe informații valoroase


Descrierea anunțului nu trebuie făcută niciodată în grabă, deoarece este primul impact în fața publicului. Eventualii cumpărători sunt atenți la detaliile menționate în anunț și de cele mai multe ori se ghidează după informațiile citite. Așa că, fiecare anunț redactat trebuie să aibă o descriere clară a produsului, fără exagerări ori alte informații neimportante. Încrederea clienților o vei câștiga treptat.

Imagini variate


Indiferent de produsul pe care vrei să-l promovezi, asigură-te că anunțul tău dispune de cât mai multe fotografii clare. Utilizatorii accesează în primul rând imaginile unui anunț pentru a vedea starea de funcționare a produsului, așa că asigură-te că faci poze din toate unghiurile. Cu cât sunt mai multe fotografii bune, cu atât vei avea șanse mai multe ca utilizatorul să te contacteze pentru mai multe detalii.

Titlul anunțului


Căutările utilizatorilor sunt întotdeauna făcute după cuvinte cheie, așa că asigură-te că găsești un titlu atractiv pentru oferta ta. Nu folosi exagerări în titlu și nici informații false. Iată și un exemplu:

AȘA NU - "Mega ofertă pentru apartament de vânzare cu 2 camere foarte luxos și la un super preț".

AȘA DA - "Vând apartament 2 camere, 65 mp, zona Victoriei, București".

Folosește-te de cuvinte cheie


După cum spuneam mai sus, utilizatorii caută anunțuri în funcție de cuvinte cheie care caracterizează produsul. Gândește-te și fă-ți o listă cu cuvintele cheie pe care le-ai putea include în anunț. Nu folosi nici prea multe, maxim 5 cuvinte sunt suficiente pentru descrierea și titlul anunțului tău.

Promovează serviciile ori produsele doar site-uri specializate de anunțuri


Paginile social media sunt și ele un ajutor pentru promovare online, însă întotdeauna un site specializat de anunțuri online va atrage mai mulți utilizatori interesați să cumpere.


5 Sfaturi de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să vinzi un produs pe internet. Pune-te în locul utilizatorului și redactează un anunț perfect care să atragă atenția publicului.


ID: 30