Teren 3000 mp zona Sinaia / Slănic-Prahov cu cabana lemn
Prahova, Bertea
11-08-2017
Pret15.700 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Daca iti place aerul curat si muntele, vrei sa iti construiesti o casa sau o pensiune turistica, iata aici o oportunitate de achizitie/investitie pe care o poti rata, daca nu vi cat mai repede sa vezi proprietatea.
Aceasta se compune din: teren in suprafata totala de 3000 mp, situat la 40 km. de Sinaia, la 10 km de statiunea turistica Slănic-Prahova, la 70 km de București, la 45 km de Ploiești; in localitatea BERTEA, jud Prahova.
Proprietatea este mostenire de familie si este compusa din: 2.000 mp teren intravilan + 1.000mp teren extravilan +cabană tradiționala românească din lemn pe soclu piatra de 30 mp, trecuta in actele de proprietate "anexa" (2 camere, plus terasa inchisa din lemn la etaj ).
Proprietatea are utilități apa și curent la intrarea în proprietate.
Proprietarea este ingradita cu gard din lemn și fier, are un numar de aproximativ 50 de pomi fructiferi (meri, pruni, peri si nuci ) care asigura o productie BIO totala de fructe, niciodată tratate chimic, de foarte buna calitate. În plus puteți sa va faceți un vin rosu BIO din vită de vie aflata pe proprietate, cu bob rosu-negru mare, iar murele altoite vă pot asigura dulceata pe toată perioada iernii.
Toate aceste fructe asigura garantat un venit suplimentar anual de min. 4000 lei din comercializarea lor si prepararea dulceții sau a renumitei tuici romanesti.
Daca esti curios sa o vezi si iti doresti cu adevarat sa iti construiesti o casa intr-un mic colt de rai la munte, sună la nr. de tel. afisat mai sus ca sa vezi proprietatea.
Mentionez ca proprietatea este ideala datorita impozitului anual mic, si a amplasamentului mirific ideal pentru o casa. Sunt proprietar legal in acte, detin toate documentele, inclusiv documentatia cadastrala, efectuata recent la inceputul anului.
LOCAȚIA PERFECTA PENTRU A VA CONSTRUI CASA IDEALA, O GURA DE OXIGEN CURAT FARA POLUARE.

Un pret mai mult decat decent: 5.5 Euro mp (negociabil in limita rezonabilului), cea ce face achizitia acestei proprietati o investitie sigura pentru cumparator!

Pozitia proprietatii este ideala, la nici 10 km. de statiunea turistica Slanic Prahova, unde puteti face cure de aer purificat salin la Salina Slanic Prahova, sau bai in cele doua lacuri sarate amenajate in statiune! Ideala si pentru cei care doresc sa isi construiasca o pensiune turistica pentru atragerea de clinti iubitori de apa sarata si aer salin din zona!

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
197
ID: 1793885

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1793885
197
Raporteaza

Anunturile similare