Angajam Consilier Vanzari Optica Medicala
Cluj, Cluj-Napoca (5830)
21-06-2017
  • Oferit de Persoana fizica

Haide sa prospectezi nevoile clientilor nostri prin optica noastra!

Implica-te activ in vanzarea consultativa a serviciilor noastre, cresti profesional si dezvolta abilitatile de comunicare verbala si non-verbala pentru asigurarea si intretinerea unei relatii durabile de calitate cu clientii nostri.
Aduci cu tine abilitatile rafinate de comunicare, analiza, planificare si rezolvare de probleme. Scoti in evidenta dorinta de a invata optica si de a fi parte din echipa profesionista de vanzari a centrelor optice din Cluj-Napoca, vii cu initiativa si implicarea eficienta in echipa. Studiile superioare finalizate si experienta relevanta sunt avantajele de care poti profita.
Aceste calitati te vor ajuta in consilierea eficienta a clientilor in realizarea masuratorilor de specialitate, in oferirea de solutii potrivite pentru nevoile lor, in a implementa cu succes politica companiei, in a invata si a te dezvolta permanent in domeniul opticii si a vanzarii consultative si totodata in a asigura suportul administrativ specific vanzarilor.
Noi oferim garantat salariu fix si bonusuri din vanzari, te ajutam sa castigi prin stabilirea de target-uri realiste si prin concursuri motivante. Te pregatim astfel incat sa fii un bun profesionist, asiguram training pe masuratori optice si vanzare consultativa si te sustinem astfel incat sa te integrezi cu succes in echipa pragmatica si profesionista de care ne bucuram si pe care ne bazam cu incredere.

Te vezi alaturi de noi? Atunci suntem curiosi sa te vedem!

Aplica si te vom contacta in cel mai scurt timp!

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
145
ID: 1776728

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1776728
145
Raporteaza

Anunturile similare