Ansamblul Vasile Lupu High Class Apartments
Iasi, Iasi
17-08-2017
Pret1.200 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Cod ofertă: 318
Descriere
Ansamblul Vasile Lupu High Class Apartments se află în Tătărași, cu acces direct din Bulevardul Vasile Lupu. Lângă bloc ai sală de sport și squash, supermarket-uri non-stop, școlile și grădinițele sunt la 3 minute de mers pe jos. Beneficiezi de acces facil la mijloace de transport, blocul fiind în apropierea stațiilor de tramvai și autobuz. Firma FLUX este prezentă în zonă cu Centrul de Bricolaj și Instalații și cu magazinul FLUX Alimentar.
Cartierul Tătărași este cunoscut pentru zonele de relaxare pline de verdeață și aer curat. Locația este foarte aproape de zona Ciric, unde ești întâmpinat de pădure și lacuri, ideală pentru reîmprospătarea energiei după o săptămână încărcată.
Confortul este asigurat de materiale și finisaje de înaltă calitate, iar echipamentele sanitare sunt alese de la producători de renume.Blocul este izolat cu termosistem eficient de 10 cm, iar la ferestrele cu tâmplărie PVC cu 6 camere și pachet Tripan asigură izolarea fonica și termică.
Casă scării și holurile sunt placate cu marmură, iar balustradele scărilor sunt din inox, pentru rezistentă și aspect premium. Accesul se face cu interfon modern, iar liftul panoramic este marca Schindler, performant, rapid și sigur.
Construcție solidă pe cadre, cu ziduri exterioare și interioare din cărămidă și protejat cu termosistem de 10 cm, totul pentru siguranță și confort maxim. Apartamentele sunt compartimentate ingenios și am folosit materiale și finisaje de excepție.
Centrală termică perfomanta și aparat de aer condiționat de ultima generație, ușă metalică la intrare, gresie și faianță din Italia.
Zonă deosebită, cu acces facil către Tudor, Iulius Mall, Bucsinescu, Pod de Fier, Palas.
Blocul este finalizat, astfel că poți alege apartamente cu 2 și 3 camere sau duplex, pentru a beneficia de un spațiu deosebit și potrivit nevoilor tale.
Suprafețele imobilelor sunt generoase:
apartament cu 2 camere-54 mp
apartament cu 3 camere-70 mp
duplex (3 camere)-75 mp
Modalități de achiziție:
plata Cash
Prețuri:
1200 euro/mp
Comision 0 %
Pentru mai multe detalii contactați solutionistul imobiliar Bran Alexandru la numărul de telefon 0745.200.704

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
261
ID: 1795555

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1795555
261
Raporteaza

Anunturile similare