2 camere, decomandat, Rahova

BUCURESTI-ILFOV / Bucuresti | 2017-11-10 13:55:45

Va prezentam un apartament deosebit, spatios, amplasat la etajul 4 intr-un bloc de 9 etaje, parte din Noul Confort Urban. Apartamentul ce are o suprafata utila de 64 mp, dispune de bucatarie inchisa, balcon, living de 23 mp, dormitor luminos, baie, dar si de un hol ce permite crearea de spatii de depozitare.

Imobilul se vinde finisat pe gustul clientului, cu finisaje de calitate superioara, importate, sau chiar cu finisaje alese de catre client de la orice furnizor din Romania, in limita unui buget pus la dispozitie de catre dezvoltator. Gama de finisaje disponibila este larga, permitand astfel oricarui client sa isi amenajeze caminul dupa standarde proprii si mai ales, sa transforme oricare apartament ales in ACASA.

Calitatea a fost intotdeauna cea care a recomandat proiectele marca Confort Urban, astfel si aceste blocuri sunt construite dupa standardele in vigoare, cu materiale de cea mai buna calitate de la furnizorii de top din domeniu.

Cateva exemple ar fi:

caramida Porotherm;
tencuiala mecanizata Baumit;
lavabil cu teflon Savana;
centrala termica in condensatie Immergas 24 kw;
tamplarie Veka 5 camere.
Fiecare bloc construit de Confort Urban, dispune de carte tehnica a constructiei, ce poate fi studiata la biroul nostru, de catre orice expert.

Apartamentul se vinde la cheie, dotat cu centrala termica proprie, obiecte sanitare in baie, calorifere, dar cel mai important, acesta se vinde bransat la toate utilitatile si contorizat individual.

Ansamblul rezidential dispune de un acces securizat cu porti electrice si bariere, de locuri de parcare individuale ce pot fi achizitionate contra cost si de loc de joaca pentru copii cu teren multisport.

Pretul este de 56.900 Euro!

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pt dvs, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

54.900 Euro