Bioptron pro 1 plus cadouri gratuite,expresor zepter,3 ceasuri noi,oxy sterile spray- 50 % off price

CONSTANTA / Constanta | 2018-02-13 13:32:37

Bioptron profesional Pro.1 cu suport de masa plus oxy sterile spray plus cadouri gratuite un expresor de inalta clasa Zepter Zespresso, 3 ceasuri noi import USA.
Pret catalog Zepter Bioptron Elvetia 1860 euro !
Pret vanzare 50 % off, in oferta speciala limitata 900 euro !
https://www.youtube.com/watch?autoplay=1&v=priLcR-o_pg&app=desktop
Persoana fizica vand cel mai eficient aparat medical pentru tratamente medicale Bioptron Pro1 Profesional, nou, poze reale cu Bioptronul, plus 1 lentila galbena universala pentru tratamente in aparat, cu suport de masa, plus cadouri gratuite un espresor de inalta clasa Zepter Zespresso Elvetia,3 ceasuri noi import USA, plus cadou gratuit un oxy sterile spray mare de 250 ml., carte tehnica pentru tratamente Dr. Deack Sandor - medic specialist in lumina de tip laser Bioptron Pro.1, fabricat de firma Zepter & Bioptron AG Elvetia.
Ideal pentru tratarea celulitei, vergeturilor, petelor de pe piele, tratarea psoriazis, pitiriazis, fisuri anale, hemoroizi, boli antidepresive acute, acnee, artita, arterita, artroza, gonartroza, reumatism, antistress, tahicardie, tratamente la colon, colica renala, hepatoprotector, defibrozeaza celula hepatica afectata prin tratament indelungat cu conditia consum de alcool zero absolut, alopacie, dureri gastrice, , febra musculara, excoriatii, luxatii, anticarcei, escare, arsuri grave, guta, vindecare rani postoperatorii, coloana vertebrala, scolioza, cefalee, tratamente de infrumusetare, trateaza colicii la copiii mici, boli ORL, sciatica, stari nervoase, dermatite, este un foarte bun stimulator inainte de actele sexuale prin revigorarea si stimularea centrilor nervosi a organelor sexuale atat de la barbati cat si de la femei, revigorand intreaga zona prin efectele stimulative cromoterapeutice, etc.
ZESPRESSO : Un espresor Zespresso by Zepter Swiss, electronic de inalta clasa fabricat de renumita firma Zepter International Elvetia.
O cafea espresso in doar 25 de secunde cu capsule de inalta clasa calitativa.
Pretul unei pungi cu 30 de capsule Zespresso este de 13,5 euro.
O super cafea cu zespresso la doar 0,45 euro in doar 25 de secunde !
Aparatul echipat cu un rezervor de apă transparent, o pompă de presiune de 18 bari și o clapetă face ca prepararea unui espresso prin sistemul de „pre-infuzare”, care extrage aromele unice ale cafelei, să devină foarte ușoară. Panoul de control simplu, cu numai două butoane – unul pentru pornirea / oprirea aparatului, iar celălalt pentru a indica când este atinsă temperatura corectă a apei – face ca prepararea espresso-ului perfect sa fie mai ușoară ca niciodată. Nivelul ajustabil al apei va permite sa dozați apa în concordanță cu preferințele individuale și să preparați rapid fie espresso-ul tradițional, fie pe cel lung.
Zespresso Cafe include cele mai noi progrese tehnologice, oferind:
Temperatura optimă a apei, de 88 ºC.
Apa pătrunde în capsulă la presiunea adecvată.
Timp rapid de preparare, de numai 25 de secunde.
O spumă bogată, de culoarea alunei, cu marginile de un arămiu închis.
În plus, structura compactă a spumei reține bulele minuscule de aer, care nu se scufundă după preparare. Pe scurt, este soluția excelentă pentru a prepara, simplu si plăcut, un espresso italian delicios, special pentru Dvs. Toate funcțiile sunt extrem de practice și simple.
Rezervor de apă detașabil (cu o capacitate de 1000 cm3)
Transport gratuit CU VERIFICARE COLET cu firma de curierat rapid Fan Courier Express, curierat foarte rapid livrare in 24 de ore oriunde in tara.
Plata se face ramburs in lei la fixingul BNR din ziua cumpararii produsului.
SPECIFICAŢII TEHNICE
Diametru aprox. filtru. 11 cm
Alimentarea la reţea 100-240 V~, 50/60 Hz
Consum energie 90 VA
Puterea specifică
a becului de halogen 50 W
Clasă de protecţie Clasa II , IP 20
Greutate
- cu suport de masa 4 kg
Temperatură ambientală
- De operare de la +10°C la +40°C
- De depozitare de la -30°C la +45°C
Lungime de undă 480 - 3400 nm
Grad de polarizare >95% (590 - 1550 nm)
Densitatea
de putere specifică cca. 40 mW/cm2
Energie luminoasă/minut cca. 2.4 J/cm2
Etichetare CE
Toate ceasurile sunt noi, Crono Swiss, digitale, baterii noi, poze reale

930 Euro