Pernuţă cu Sfântul Mir - grabnic ajutor la vreme de necaz

Brasov / Brasov | 2015-08-30 20:08:03

Pernuţe Talisman brodate cu Pr. Arsenie Boca - binecuvântarea casei, grabnic ajutor la vreme de necaz şi supărare, reuşită la procese, luminarea minţii

- Acest produs este realizat din material textil iar broderiea este din fir auriu de cea mai bună calitate. Dimensiunea produsului: 2 x 3 cm.
- Toate aceste pernuţe sunt brodate cu chipul Părintelui şi conţin vată cu Mir de la Sfântul Maslu. Pe lângă puterea vindecătoare a Sfântului Maslu, aceste pernuţe sunt atinse şi de crucea Părintelui Arsenie Boca (Sfântul Românilor) de la Mănăstirea Prislop din Judeţul Hunedoara.
- Sfinţii Părinţi s-au rugat lui Dumnezeu prin Taina Sfântului Maslu pentru creştinii care vor avea aceste pernuţe sfinţite cu Mir iar protecţia divină a Părintelui Arsenie Boca este ca un scut puternic împotriva duhurilor necurate pentru toţi oamenii care le vor purta cu credinţă asupra lor. Aceste produse sfinte se găsesc greu iar eu sunt bucuros că vi le pot oferi.
- Ţara de origine: ROMÂNIA

CUM COMAND?..
- Produsele pe care le doriţi vor ajunge la Dumneavoastră în maxim 7 zile lucrătoare de la preluarea comenzii pe tot teritoriul României în limita stocului disponibil.
- Toate produsele se vor livra prin POŞTA Română, coletele comandate vor fi livrate cu plata la ridicare (cu ramburs). Pentru comenzi mai mici de 50lei se vor adăuga şi cheltuielile de transport de 5lei, iar pentru cele mai mari de 50lei taxele de livrare vor fi supotate de mine.
Vă mulţumesc pentru înţelegere.

Contact: 0737 781 355
Adresa: BOERIU SORIN
Căsuţa Poştală 47 Oficiul Poştal 2
Cod:500500 Or.Braşov Jud.BRAŞOV
Email: sorinwebmag@gmail.com
Site: www.swebmag.com

10 Lei