Proprietar vand cladire Ozun Jud. Covasna !

COVASNA / Ozun | 2017-10-03 14:30:26

Cladirea a fost dispensarul medical al producatorului de alcool etilic alimentar S.C. Spirt Amidon Ozun S.A. si este distribuita pe trei niveluri, respectiv S+P+E. Terenul pe care se afla imobiluleste situat in intravilanul loc.OZUN, cu front stradal la DN11 Brasov - Tg. Secuiesc. In imobilexista toate utilitatile (apa, canal, gaze naturale, electricitate, telefonie)
In imobil exista toate utilitatile (apa, canal, gaze naturale, electricitate, telefonie). Structura de rezistenta este alcatuita din pereti portanti din zidarie de caramida, plansee din beton armat, acoperis tip sarpanta lemn, invelitoare din tigla si tampalarie din lemn.
Finisajele interioare sunt: pardoseli din gresie la parter+etaj si din ciment la subsol, tencuieli si zugraveli obisnuite, placaje cu faianta Ia pereti, casa scarii avand balustrada din lemn, trepte si contratrepte placate cu lemn.
Constructia este prevazuta cu instalatii sanitare interioare de apa rece, apa calda menajera si canalizare, toate functionale. Ideal pentru pensiune , casa de locuit .
La subsolul imobilului sunt trei garaje, dintre care unul cu canal de vizitare.
• Suprafata teren – 600 mp
• Suprafata utila subsol – 148 mp
• Suprafata utila parter – 148 mp
• Suprafata utila etaj – 173 mp
• Suprafata utila totala – 469 mp
Vanzarea se face direct de catre proprietar.
Acceptam colaborarea cu agentii imobiliare.

Ne puteti gasi si pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/korona.imobile
, suprafata utila: 469, suprafata totala: 600

135.000 Euro