Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Anunțuri imobiliare - sfaturi care te vor ajuta să vinzi sau să inchiriezi mai repede o locuință
18-08-2020
# Imobiliare

Dacă te-ai decis să vinzi ori să închiriezi locuința în care ai petrecut mulți ani și ai adunat o mulțime de lucruri, este momentul să faci câteva schimbări importante, care te vor ajuta să ai succes. Îți spunem câteva sfaturi utile cu ajutorul cărora vei putea obține prețul mult dorit.

Înainte de a publica un anunț de vânzare sau închiriere pentru vechea locuință, este indicat să faci câteva modificări în interior care te vor ajuta să-ți găsești mai repede potențialii cumpărători ori chiriași. Iată ce ai de făcut.

Sfaturi utile pentru vânzarea/închirierea unei locuințe

Fă o curățenie generală

O casă curată, ordonată și luminoasă va atrage întotdeauna cumpărători, spre deosebire de o locuință întunecată și aglomerată. Ai în vedere toate locurile, chiar și cele mai greu accesibile pe care nu le foloseai des și curăță orice obiect îți stă în cale. O curățenie impecabilă poate ieși mai bine în evidență într-un mod favorabil în fața cumpărătorilor.

Renunță la lucrurile inutile care doar aglomerează

Cu siguranță ai adunat de-a lungul timpului o mulțime de lucruri în casă, dar pe care nu le-ai folosit niciodată și doar ți-au aglomerat locul. Acum este momentul să renunți la ele și să amenajezi o locuință cât mai aerisită și spațioasă. Ia fiecare cameră la rând și vezi care sunt obiectele inutile de care te-ai putea scăpa.

Repară obiectele stricate

Dacă ai pereți care necesită reparații, țevi stricate sau alte lucruri importante care au nevoie de o reîmprospătare, înainte de a vinde locuința este momentul perfect pentru a face asta. Cumpărătorii sunt nevoiți să facă o investiție majoră odată cu achiziționarea unei locuințe și, cu siguranță, nu își doresc o casă cu probleme.

Creează-ți anunțul de vânzare/închiriere și realizează cât mai multe fotografii

Să-ți vinzi/închiriezi locuința pe un site de anunțuri online nu este deloc un proces complicat. Ai nevoie de o descriere reală a locuinței, cât mai multe fotografii clare din interior și date de contact prin care să te faci cunoscut. Postezi anunțul și asta-i tot.

Nu uita de preț

Înainte de toate, prețul este cel mai important aspect al tranzacției. Asigură-te că stabilești un preț corect și nu unul supraevaluat, deoarece asta te va ajuta să vinzi ori să închiriezi locuința cât mai repede. Fă o cercetare în piață și vezi care sunt prețurile pentru locuințe similare, adu-ți avantajele și gândește prețul care balansează totul corect.

Stabilește-ți un termen

Înainte de a lua decizia de a vinde ori închiria un imobil, ai în vedere perioada anului. Trebuie să știi că și în domeniul imobiliarelor, la fel ca și în alte domenii, sunt anumite perioade din an mai căutate pentru tranzacții, spre exemplu primăvara și vara, atunci când oamenii caută un loc nou de locuit înainte de sezonul rece.

Toate aceste recomandări utile te vor ajuta să obții prețul corect, dar și să vinzi ori să închiriezi o locuință într-un timp scurt. Ai în vedere cele menționate mai sus, redactează-ți anunțul de vânzare și fii pregătit pentru o tranzacție de succes.


ID: 34