BeautyOzone terapie cosmetica ozonare si fototerapie
Bucuresti - Ilfov, bucuresti
24-08-2017
Pret620 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Ultima noutate in domeniul cosmeticii acum disponibila pentru acasa!
BeautyOzone dispune de 2 functii: functia Ozon si functia LED - lumini (fototerapia).
Creaza prin functia Ozon aer proaspat bogat in molecule de ozon - care incetinesc procesul de imbatranire a celulelor. Efect puternic de curatare si sterilizare a suprafetei pielii. Tonifica si ajuta la regenerarea celulelor pielii. Reduce inflamatiile si intepaturile de insecte si lupta cu acneea, cu virusii si cu bacteriile. Stimuleaza metabolismul si circulatia sangvina prin oxigenare.
Functia LED - lumina albasta si/sau rosie - studiile au aratat ca lumina albastra contribuie la eliminarea acneeii prin combinarea activarii proceselor anti-inflamatorii si anti-bacteriene. Lumina rosie stimuleaza metabolismul grabind procesele de vindecare a pielii, imbunatatindu-i textura si relaxand-o.
Problemele tenului precum acneea, punctele negre, ridurile, intepaturile de insecte sau alte alergii ale pielii nu trebuie ignorate sau ascunse sub machiaj! De aceea va recomandam aparatul BeautyOzone - care foloseste ultimele noutati in domeniul cosmeticii - terapia cu ozon si fototerapia pentru un ten sanatos si radiant!
Aliatul perfect contra:
- dermatitei seboreice
- problemelor acneice
- micozelor
- furunculelor
- infectii cutanate
- infectiilor bacteriene sau fungice
- ridurilor fine

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
235
ID: 1797643

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1797643
235
Raporteaza

Anunturile similare