Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Care este cea mai bună perioadă a anului pentru cumpărături online
17-11-2020
# Sfaturi utile publicitate online

Cu toții am auzit de Black Friday, una dintre cele mai bune perioade pentru a face cumpărături datorită reducerilor puse la dispoziție de către cei mai mari retaileri. Însă, dacă ți-ai făcut o listă amplă de cumpărături, trebuie să știi că există câteva perioade în timpul anului când prețurile scad și atunci este momentul potrivit să faci cumpărături inteligente. Iată care sunt cele mai bune perioade pentru a face cumpărături online.

Indiferent că vorbim despre haine, accesorii, produse electrocasnice sau electronice, pe toate le poți cumpăra la prețuri avantajoase dacă știi când este momentul optim să investești. Există perioade ale anului în care poți face cumpărături inteligente, deoarece prețurile produselor care te interesează scad și devin mult mai accesibile.

În ce perioadă a anului este bine să faci cumpărături online

Lunile în care magazinele scad prețurile multor produse coincid, de regulă, cu perioada dinaintea schimbării de sezon și implicit a stocurilor. Așadar, înainte de fiecare sezon nou este cea mai bună perioadă să faci cumpărături online. Fiecare lună în parte aduce o serie de reduceri. Iată ce înseamnă reducerile din fiecare lună

Începutul anului, ianuarie și februarie, este un moment bun să faci cumpărături pentru casă, dar și pentru tine. Magazinele lichidează articolele vestimentare și de încălțăminte care fac parte din colecția de iarnă, pentru a face loc celor din colecția de primăvară, iar reducerile sunt uriașe. De asemenea, tot pentru cumpărături inteligente pentru casă, cea mai bună perioadă este începutul de an, deoarece mulți producători lansează începând din primăvară noi colecții, iar cele vechi se reduc simțitor.

Lunile mai și iunie sunt din nou luni bune pentru cumpărături, deoarece retailerii se pregătesc să aducă colecțiile de vară, așa că reduceriile majore se aplică celor mai frumoase produse din colecția de primăvară. Sunt reduceri mari și la accesorii, bijuterii, dar și la produse pentru casă.

În august se continuă ofertele promoționale în anumite magazine, tocmai pentru a atrage cumpărători, deoarece știm cu toții că în perioada verii oamenii nu mai sunt atât de interesați de cumpărături, ci de vacanțe, pentru că este vremea vacanțelor și concediilor.

Perioada de toamnă, începând cu septembrie, octombrie și bineînțeles noiembrie, atunci când este cunoscut și marele eveniment de Black Friday, sunt cele mai mari reduceri din an. Acum poți face cumpărături inteligente în materie de electronice și electrocasnice, deoarece ofertele sunt extrem de avantajoase în mediul online.

Așadar, înainte de orice achiziție pe care ai de gând să o faci, documentează-te care este cea mai bună perioadă pentru asta. Ai șanse mari să prinzi promoții active care să te ajute să economisești, dar în același timp să te bucuri de produse calitative. Spor la cumpărături inteligente!


ID: 58