Casa cu curte proprie Cartierul Francez - Soseaua Nordului
Bucuresti - Ilfov, Sector 1
26-01-2017
Pret650 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Casa individuala de inchiriere in zona Soseaua Nordului - Bucuresti, reper Cartierul Francez, avand doua camere, un dormitor, suprafata totala construita 65 mp, suprafata utila 52 mp si suprafata teren 200 mp. Deschiderea este de 30 ml.

Imobilul are amprenta 65 mp, curtea individuala libera 140 mp. Are structura din beton, este construit in anul 2005, constructie din caramida porotherm, bca, lemn. Incalzirea si apa calda se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice pe gaze.

Proaspat renovata, casuta este locuinta ideala pentru un cuplu sau o persoana. Se afla pe o strada foarte putin circulata, beneficiind de multa liniste si intimitate.Curtea proprie intretinuta de proprietari este o adevarata oaza de verdeata. Dotata cu gratar din caramida, curtea are si 2 locuri de parcare.

Impartirea este urmatoarea: hol intrare, sufragerie cu bucatarie, grup sanitar cu cabina de dus, dormitor cu dressing. Ca amenajari avem parchet, gresie, faianta, tamplarie PVC cu geam termopan si obloane, usa metalica, aer conditionat. Complet mobilata si utilata, locuinta are in dormitor TV si router wireless pentru internet, un pat matrimonial si in living o canapea extensibila de 2 persoane. In bucatarie gasim aragaz cu hota, frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, masina de spalat rufe.

Toate utilitatile ( curent, apa, gaze, cablu tv si internet ) sunt incluse in pretul chiriei. Va asteptam la vizionari!

ID intern: SS0063.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
194
ID: 1733423

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1733423
194
Raporteaza

Anunturile similare