Cazan otel pe carbune/peleti Tekla Draco 15-150 kW
Harghita, Miercurea Ciuc
18-06-2014
Pret11.390 Lei

Cazanele DRACO sunt cazane cu combustibil solid, cu alimentare automata, echipate cu arzator retorta.
Reglarea aerului necesar arderii se realizeaza cu ajutorul ventilatorului, controlat de un regulator electronic RECALART ECONOMIC PREMIUM.
Dupa umplerea rezervorului cu combustibil, cazanul incepe alimentarea in mod automata. Se aprinde manual (optional automat) si incepe sa functioneze in mod de incalzire pana la atingerea temperaturii setate. Dupa atingerea temperaturii setate, trece la mod de functionare mentinere temperatura. Acest mod de functionare inseamna mentinerea jarului in arzator.
Dupa scaderea temperaturii in cazan la valoarea setata de pornire, incepe alimenterea automata si insuflarea aerului pe combustibil. Arzatorul are incorporat un sistem de distributie multipunct al aerului, necesar arderii, direct pe combustibil.
Cazanul poate fi conectat la termostat de camera pentru a mentine o temperatura constanta pe toata durata functionarii. Regulatorul cazanului controleaza pompele de circulatie (incalzire si boiler ACM), ventilul de amestec cu patru cai, alimentarea cu combustibil si ventilatorul.
Aceste cazane au eficienta ridicata, iar producatorul ofera garantie de pana la 5 ANI garantie pe corpul de cazan.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
178
ID: 1301603

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1301603
178
Raporteaza