Cele mai bune mașini second hand de oraș sau de familie
15-04-2021
# Actualitate

Avantajele achiziționării unui automobil second hand sunt numeroase, de aceea piața mașinilor la mâna a doua este în continuă creștere. Printre cele mai importante criterii care înclină balanță înspre automobilele rulate se numără prețurile mai accesibile comparativ cu cele cu zero kilometrii. Totuși, dacă ești în căutarea unei mașini second hand de vânzare trebuie să iei în considerare și aspecte precum fiabilitatea și compatibilitatea acesteia cu stilul tău de viață. Descoperă în continuare un top care prezintă cele mai bune mașini second hand, de oraș sau de familie.

Cele mai bune mașini second hand de familie

Atunci când cauți o mașină de familie, îți dorești ca aceasta să-ți ofere confort, siguranță și spațiu și, nu în ultimul rând, să fie ușor de întreținut. Iată în continuare două recomandări de automobile care îndeplinesc aceste cerințe:

Skoda Octavia II

Din punct de vedere tehnic, Skoda Octavia II este creată după aceeași platformă și ca VW Golf 5. Versiunea Combi a acestei mașini este ideală chiar și pentru familiile numeroase, având în vedere că este cât se poate de încăpătoare. În plus, un alt atu pe care îl are Skoda Octavia II constă în hayonul generos. Una dintre problemele uzuale ale acestui model este defectarea volantei, care apare însă după un rulaj mai mare (aproximativ 250.000 km).

Opel Zafira B

Printre cele mai populare și fiabile mașini de familie se numără Opel Zafira B, care preia de la modelul Astra H motorizarea și transmisiile, ambele caracteristici adaptate, desigur, pe măsura gabaritului acestui automobil. Un mare plus al acestui model este reprezentat de accesul facil la locurile suplimentare din zona portbagajului, la care se adaugă spațiul interior destul de generos.

Cele mai bune mașini second hand de oraș

O mașină de oraș trebuie să se strecoare ușor printre celelalte automobile participante la trafic, să aibă un consum redus și să ofere un grad înalt de confort și siguranță chiar și în timpul ambuteiajelor. Dacă îți dorești o mașină de oraș, poți alege dintre:

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este o mașină pe care o putem observa tot mai frecvent pe șoselele patriei. Este una dintre acele automobile care oferă fiabilitate la prețuri accesibile și pe care o poți alege dacă îți dorești un vehicul de oraș cu un consum mic, care să-ți asigure confortul dorit. Întreținerea unui VW Golf este relativ ieftină, iar această marcă este recunoscută și apreciată pentru durata de viață a motoarelor din dotare.

Ford Focus

O marcă generație de mașini care a apărut în 1998, Ford Focus a revoluționat industria design-ului auto grație liniilor curbe, în contrast cu aspectul clar, în linii drepte, al mașinilor din acele vremuri. Pe piața SH poți găsi exemplare Titanium la prețuri foarte avantajoase, cu multiple dotări și foarte bine întreținute. Dacă ești dornic de viteză, poți alege modelul cu 350 de cai putere - Focus RS.

 


ID: 67