Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Cele mai performante telefoane mobile apărute în anul 2020 și vândute pe internet
03-11-2020
# Actualitate

Fiecare an aduce noutăți în materie de tehnologie, iar 2020 a fost unul dintre cele mai bune având în vedere performanța gadgeturilor. Oamenii sunt mereu interesați de ce este nou și caută să-și achiziționeze ultimele modele apărute, datorită specificațiilor aparte inserate de la un model la altul. Iată o listă cu telefoanele nou apărute în anul 2020 și performanța lor. Care au fost cele mai vândute telefoane mobile în anunțurile online.

Internetul este o sursă inepuizabilă de informații și produse de vânzare. Orice apare nou, se vinde imediat pe internet, deoarece cumpărătorii sunt tot mai interesați de calitatea și performanța produselor. Așa se facă că tehnologia a ajuns să ocupe un loc fruntaș în căutările celor interesați de dispozitive noi și, conform listelor, telefoanele mobile au fost cele mai căutate gadget-uri pe internet. Descoperă care au fost telefoanele anului 2020.

Xiaomi Redmi 10X Pro 5G

Modelul este unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2020 și a fost lansat la finalul lunii mai. Este echipat cu tehnologie 5G și are un sistem de operare Android 10. Telefonul mobil are cea mai bună cameră foto lansată până acum de marca Xiaomi, cu patru camere pe spate, iar camera principală are 48 MP, în timp de celelalte 3 camere sunt telephoto de 8 MP. Camera frontală a telefonului are 20 MP.

iPhone SE

Apple ne-a obișnuit deja să lanseze telefoane mobile bune, dar și cu un preț ridicat, însă de această dată, modelul SE este catalogat drept un telefon ieftin, dar cu capacități performante. Are o cameră principală de 12 MP, cameră frontală de 7 MP și funcții precum recunoaștere facială.

OPPO Reno 3 Pro 5G și OPPO Find X 2

Oppo, producătorul chinez cunoscut la nivel mondial, s-a lansat și în România. Telefoanele mobile au un design elegant, o carcasă subțire, o baterie de 4.025 care îți permite să folosești telefonul o perioadă lungă de timp și este dotat cu funcția de încărcare rapidă VOOC 4.0, ceea ce-i permite aparatului să se încarce complet în mai puțin de o oră. Fotografiile făcute cu acest dispozitiv sunt clare și luminoase.

Huawei P40 Pro +

Modelul Huawei P40 Pro + face parte din noua gamă Huawei P Series și s-a diferențiat față de alte modele prin camera foto principală care are 50 de MP. De asemenea, modelul este echipat cu alte 5 camere care formează camera principală, o cameră periscope telephoto de 8 MP, o cameră telephoto normală de 8 MP, una ultrawide de 40 MP și o cameră de adâncime. Telefonul filmeaza la o calitate 4K atât pe camera principală, cât și cea de selfie, care vine la rândul ei cu 32 MP și o cameră de adâncime folosită și pentru senzorii biometrici.

iPhone 11 Pro

Un nou model marca Apple care a cucerit publicul de la prima apariție. Telefonul mobil are cea mai bună cameră de telefon gândită până acum de cei de la Apple, camera principală fiind triplă, formată din trei camere de 12 MP de tip wide, telephoto și ultrawide, care aduc o calitate extra fotografiilor. 


ID: 57