Colantare Geamuri și Vitrine Bannere Casete Luminoase Placări Bond
Bacau, Bacau
20-02-2023
Pret10 Lei

Negociabil

  • Oferit de Companie

Într-o piață tot mai competitivă, afacerea ta trebuie să iasă în evidență. Suprafața geamurilor și vitrinei tale pot deveni cel mai bun panou publicitar, iar literele volumetrice sau firma luminoasă trebuie sa atragă atenția tuturor trecătorilor! Ai nevoie de parteneri profesioniști și cu experientă în marketing și producție publicitară!

Cu un portofoliu larg și variat, executăm servicii de:

- Imprimare de înaltă calitate pentru reclame stradale, vitrine outdoor sau indoor, cu tehnologie Latex rezistență la raze UV și intemperii

- Imprimare și montaj bannere

- Colantări / folieri geamuri și vitrine, interioare și exterioare cu autocolant printat sau decupat pe contur, One Way Vision (perforat) sau sablat

- Confecționare casete luminoase cu profile de aluminiu, bond, plexic si PVC, iluminate exclusiv cu tehnologie LED.

- Confecționare literele volumetrice din plexic de minim 3mm, albe sau colantate, debitate laser, și luminate cu tehnologie LED. Literele pot avea doar o fata luminoasa, sau fata si laterale, pot fi luminate și din spate pentru efect halo.

- Confecționare literele volumetrice din PVC sau polistiren, debitate la CNC sau router, vopsite cu vopsea speciala pentru exterior.

- Casetări și placări cu bond pentru fațadele magazinelor. Acestea pot fi integrale sau parțiale, bondul este debitat la CNC.

Prețurile se calculează în funcție de materialul folosit, dificultatea graficii necesare și suprafața de montaj.

Oferim servicii de grafică specializată, machetare și montaj!

De asemenea, oferim servicii profesionale de promovare online, pe canale de social media și motoare de căutare - Facebook, Instagram, Google, precum și servicii de creare website prezentare / magazin online!

Dacă vrei să-ți duci afacerea la următorul nivel, contactează-ne acum!

___

Tags:

Productie Publicitară - Bannere - Casete Luminoase - Totem - Litere Volumetrice - Colantări - Placări Bond - Promovare Online - Web Design - Website - Social Media Management - Social Media Marketing - PPC - Grafică - Foto - Video.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
284
ID: 2049339

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2049339
284
Raporteaza

Anunturile similare