Comercializam profile gard din lemn compozit (wpc)
Buzau, Buzau
31-01-2017
Pret15 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Bencomp Srl primul producator de lemn compozit / lemn plastifiat (WPC-wood polymer composite) va propune o gama variata de profile gard
Prin imbinarea profilelor din lemn compozit se obtin:
• Panouri de gard
• Foisoare
• Balustrade

Uneltele folosite pentru prelucrarea profilelor lemn compozit sunt aceleaşi cu cele folosite în tâmplărie. Profilele de lemn compozit / lemn pastifiat (wpc) pot fi uşor găurite sau frezate, debitate cu un simplu fierăstrău circular şi fixate cu holzsuruburi .
Obiectele confecţionate din lemn compozit/lemn pastifiat (wpc) rezistă excepţional la umiditate, radiaţii ultraviolete, mucegaiuri, insecte, temperaturi joase sau ridicate. La cerere, profilele de WPC pot fi ignifugate crescând rezistenţa la flacără de câteva ori faţă de lemnul impregnat. Acestea nu trebuie protejate prin vopsire sau lăcuire şi au o rezistenta la acţiunea intemperiilor de minim 15 ani.
Lemnul compozit este un material modern si prietenos cu mediul, care provine din materiale reciclate, iar dupa folosire, se preteaza la reciclare 100%.
Pretul contine tva este pentru un metru liniar de profil, difera in functie de tipul sipcii, modelul gardului si nu include transport.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
235
ID: 1735223

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1735223
235
Raporteaza