Conac boieresc, Pensiune vanatoreasca
Calarasi, toate orasele
04-08-2015
Pret70.000 Euro

Agentia imobiliara SILVER HOUSE INVEST, va propune spre vanzare un Conac deosebit, la numai 40 de km de Bucuresti, perfect pentru o afacere sau de ce nu? pentru locuit.
Cladirea a fost construita de italieni in anul 1915, cu pereti grosi din caramida italieneasca, cu centura de aer la sol pentru a nu avea igrasie. A fost initial casa bisericii. A trecut prin toate cutremurile din secolul 20 fara a avea probleme. Are apa curenta locala de adancime, apa la put, incalzire cu centrala proprie cu lemne, fosa septica, acoperis nou din tabla Lindab , geamuri termopane noi de calitate.

Posibilitate de alte constructii in curte, unele cu aprobarile obtinute.Vara nu necesita aer conditionat datorita grosimii peretilor.
Necesita repararea sau schimbarea tencuielii exterioare..
Localitatea se numeste Crivat, jud Calarasi intr-o zona de balti de peste si vanatoare. Din fata casei se pleaca periodic in partidele de vanatoare. Astfel, s-ar putea amenaja o pensiune vanatoreasca.
Locuitorii sunt linistiti, majoritatea lor sunt legumicultori cu solarii mari. Este o zona linistita fara evenimente infractionale si fara locuitori de etnii cu probleme. Cladirea este in centru, langa biserica, primarie, politie. In fata casei pe sosea este amenajat un izvor si o fantana arteziana .Se poate ajunge din Bucuresti pe 3 trasee diferite pe drum astfaltat,
Merita vazuta si cumparata de cineva care vrea sa aiba o casa mare, cu o curte mare, cu case vecine la o distanta care sa nu-i deranjeze si sa-i permita intimitate. Dar are posibilitatea de a face si o afacere in spatiul comercial si pivnita domnesca.

Se vinde integral sau partial numai partea comerciala cu teren la intelegere.
SPATIUL COMERCIAL este format din salon + 3 camere + hol + bucatarie = 152 mp. Suprafata totala a imobilului este de 350mp pe nivel, Se poate obtine si un etaj 1, existand o inaltime de 4m si o suprafata totala de 350 mp, unde se pot amenaja mai multe dormitoare si grupuri sanitare, astfel se poate amenaja o Pensiune vanatoreasca.

PIVNITA DOMNESCA asemanatoare cu Hanul lui Manuc, are 84 mp, este formata din sala mare, cu 4 incaperi cu arcade intre ele, hol si pivnita mica pt depozitare la rece.

In aceste spatii au functionat magazine, discoteca , restaurant, bar. Se transforma usor in spatiii de depozitare sau de productie alimentara sau nealimentara, fabrica conserve produse legumicole,
avand sursa de materie prima in localitate, locuitorii fiind cei mai mari legumicultori din sudul Bucurestilor, local de nunti sau botezuri, minipensiune, han turistic, pe terenul aferent in suprafata de 2200 mp, se poate amenaja o piscina, dar si terenuri de tenis, handbal, locuri de joaca si de gratare.

In apropiere este Domeniul Seniorilor de la Greaca, Casa cu Tei, Manastirea Comana.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
39
ID: 1531026

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1531026
39
Raporteaza