Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Curs Inspector Resurse Umane Bucuresti
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
23-07-2018
230 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cursul Inspector Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa invete REVISAL, sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale. Programul ofera posibilitatea dobandirii de competente in competente in calcularea concediilor medicale, completarea si depunerea dosarului pentru recuperarea creantelor pentru concediile medicale de la Casa de Asigurari de Sanatate si sa intocmeasca dosare de pensionare, indemnizatia de somaj, indemnizatia crestere copil, precum si alte activitati carcateristice domeniului resurselor umane.

Perioada de desfasurare: 27 iulie – 3 august 2018
Sesiune cu prezenta: 27 – 28 iulie 2018
Practica asistata: 29 iulie – 2 august 2018
Examinare : 3 august 2018

Locatie: Str. Episcopul Chesarie, Nr 22, sector 4, Bucuresti

Conditii de acces : studii medii finalizate cu diploma de BAC

Teme abordate:

Notiuni introductive – rolul si functiile inspectorului resurse umane.
Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Utilizarea programului REVISAL.
Raportul juridic de munca
Contractul individual de munca si contractul colectiv de munca.
Intocmirea statelor de plata. Calculul salariilor, indemnizatiilor si contributiilor.
Sistemul de pensii publice. Elemente practice
Sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca
Cursul de Inspector Resurse Umane este un curs ACREDITAT DE CNFPA / ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.avangardeacademy.ro

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 4097

0212520414
Suna Trimite SMS Anuleaza
221
ID: 1914189

Utilizatorul 4097
07xx - AFISEAZA
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 1914189
221
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Matrimoniale telegraf Diagnoza auto Reparatii injectoare Dacia Apartament Vand maimute capucin Rulota Contabilitate Strung Teren Raba Motocultor Casa Tractor Garsoniera Undita crap Aro Locuri de munca Maimute capucin Bmw