Curs Receptioner 40%reducere
Satu-Mare, Satu Mare
16-10-2018
Pret540 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Detalii curs
Recepţionerul re­pre­zintă interfaţa dintre client şi hotel, asi­gurând activită­ţile de la recepţie- locul unde clienţii au primul şi ul­timul contact cu hotelul care oferă servicii de cazare.

Obligatiile includ: sa repartizeze camerele în functie de cerintele si solicitarile clientilor – sa îi întâmpine pe oaspeti – sa dea sfaturi si sa informeze oaspetii, inclusiv sa poarte conversatie în limbi straine – sa se ocupe de plângerile si solicitarile oaspetilor – sa îndeplineasca anumite servicii speciale, cum sunt apeluri telefonice pentru trezirea oaspetilor, transmiterea de mesaje etc. – sa tina înregistrarile si sa faca munca specifica de birou – sa organizeze folosirea eficienta a spatiilor din hotel – sa contacteze bancile, birourile de schimb valutar – sa accepte moneda straina si carduri de credit.

Persoanelor care lucreaza ca si Receptioner Hotel , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica )

Durata curs : 18-20 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu )

Ce se invata la acest curs?
Efectuarea de operații specifice pentru sosirea și plecarea clienților.
Asigurarea efectuării plaților de către clienți
Oferirea de servicii hoteliere către client
Rezolvarea reclamațiilor clienților
Promovarea imaginii hotelului
Organizarea cadrului general de deschidere și inchidere a activității punctului de recepție
Asigura activitatile de la receptie,repartizarea camerelor in functie de cerintele si solicitarile clientilor – sa ii intampine pe oaspeti – sa dea sfaturi si sa informeze oaspetii, inclusiv sa poarte conversatie in limbi straine
Sa se ocupe de plangerile si solicitarile oaspetilor – sa indeplineasca anumite servicii speciale, cum sunt apeluri telefonice pentru trezirea oaspetilor
Transmiterea de mesaje etc. – sa tina inregistrarile si sa faca munca specifica de birou – sa organizeze folosirea eficienta a spatiilor din hotel
Marketingul în hotel
Tehnologie hotelieră
Materiale si produse : Stagiul de practica se face in unitati specializate sau la locul de munca Program de curs flexibil.

Curs acreditat sigla ANC si Minister + Minsterul Turismului
Acest curs este recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei, valabila si international.
Diploma este insotita de supliment descriptiv in care sunt trecute competentele profesionale conform cu standardele de pregatire profesionala.

Telefon

Mesaj

Profesional Academy

0744920034
Suna Trimite SMS Anuleaza
842
ID: 1947134

Profesional Academy
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Profesional Academy

Vezi toate anunturile
ID: 1947134
842
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Profesional Academy

Anunturile similare