Curs intensiv de Asistent Manager cod COR 334303, Iasi, februarie 2017
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret500 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cei mai buni si mai experimentati profesori iti vor preda tainele comunicarii si cresterii eficientei in ce priveste activitatea de birou. Notiunile pe care le vei invata se refera la programarea si gestionarea eficienta a timpului, evitarea unor situatii conflictuale, programarea calatoriilor, arhivarea documentelor de birou, corespondenta etc. Tot ce trebuie sa stii pentru viitor vei invata la cursul nostru !

Visezi dintotdeauna sa devii asistent manager si sa lucrezi pe proiecte europene, sa participi la reuniuni, sa organizezi activitatea institutiei si sa gestionezi persoane si situatii dificile? Acum este momentul sa deprinzi aceste abilitati prin participarea la cursul oferit de Euro Personal SRL!
Acest curs se adresează atat persoanelor care nu au cunostinte in acest domeniu cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia sa isi imbunatateasca aptitudinile si notiunile care sunt necesare pentru această profesie care devine tot mai solicitată pe piata fortei de munca din Romania.

Cursul durează 40 de ore, costă 500 de lei si se adresează persoanelor absolvente de liceu sau de studii superioare. Certificatul este autorizat ANC si cuprinde toate competentele din Standardul Ocupational.

Acte necesare pentru înscriere:
• Copie după ultima diploma de studii absolvite,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxa.

Pentru informatii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
239
ID: 1727306

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727306
239
Raporteaza

Anunturile similare