Curs intensiv de limba Germana conversationala
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret470 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Hai la noi sa inveti limba germana la nivel conversational! In prezent sansele de angajare cresc daca stii cel puţin o limba straina, iar limba germana devine tot mai cautata pentru posturile de angajare. Tehnologia informatiei si internetul au facut posibil lucrul de la mare distanta pentru companii multinationale din intreaga lume, iar acum sunt disponibile posturi si in Romani la care se solicita germana conversationala.

Euro Personal SRL va ofera singurul curs autorizat ANC din Iasi de o calitate superioara la un pret accesibil. Noi va oferim sansa cu ajutorul profesorilor nostri sa invatati in scurt timp notiuni de germana pentru a putea purta un dialog la nivel de conversatii simple.

Cursul durează 40 de ore, costă 470 de lei, este la nivel de incepator si se adreseaza tuturor persoanelor care au minim 10 clase si doresc sa invete limba germana.
Cursul pune accent atat pe elementele de vocabular, cat si pe cele de gramatica pentru obtinerea unor competente complete. Examenul consta intr-un test scris si unul oral sustinut in fata unei comisii, iar certificatul este acreditat de Ministerul Muncii si Educatiei, recunoscut in Uniunea Europeana si in alte 60 de state.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
• Copie după buletin,
• Copie certificate de nastere
• Copie certificate de casatorie (daca este cazul)
• Jumatate din taxa.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).


Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
333
ID: 1727200

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727200
333
Raporteaza

Anunturile similare