Curs intensiv de Programare Web Design la Iasi
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret650 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor cere au implinit deja 16 ani si care doresc să realizeze site-uri web cu ajutorul celor mai folosite si accesibile limbaje de programare la momentul actual. Participantii vor invata cum sa conceapa structura si interfata grafica, cum sa finalizeze programarea si introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc continutul site-ului: imagini, text, fisiere si alte elemente.

Vrei sa inveti sa creezi site-uri statice si dinamice? Vrei sa intri in domeniul IT unde ai ocazia de te perfectionezi si sa castigi multi bani? Vino la cursul de Web design si programare Web oferit de Euro Personal SRL!

In cadrul acestui curs se va pune accentul pe: HTML 5 (notiuni introductive si notiuni de baza), CSS (configurare si controale), JavaScript (integrarea in paginile web si pagini web dinamice), optimizarea pentru motoarele de cautare.
Cursul durează 40/60 de ore, costă 650 de lei si va fi predat de specialisti practicieni in domeniu.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxă.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).


Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
203
ID: 1727230

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727230
203
Raporteaza

Anunturile similare