Curs intensiv Inspector/ referent Resurse Umane
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret500 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cursul nostru de Inspector/ referent resurse umane inglobeaza informatii despre Codul Muncii, completarea documentelor obligatorii, profilul resurselor umane, Revisal si multe altele care iti vor fi folositoare in cariera.

Oamenii sunt principala resursa a unei firme, iar alegerea si gestiunea resurselor umane este cea mai importanta activitate. Selectia celui mai bun angajat pe fiecare tip de post trebuie realizata de catre profesionisti. Cum poti deveni specialist in resurse umane? Simplu! Prin participarea la cursul oferit de Euro Personal SRL in luna FEBRUARIE 2017!

In cadrul acestui curs veti invata notiuni despre intocmirea, implementarea si gestionarea documentelor ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie, de facilitarea relatiilor dintre angajati si angajatori, de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza a fi angajat.
Cursul durează 40 de ore, costa 500 de lei si este predat la un inalt standard profesional de catre specialisti cu experienta in domeniul resurselor umane.
La finalul cursului se da examen cu o comisie formata din specialisti si se obtine certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Educatiei, valabil si in UE.
Pentru înscriere sunt necesare următoarele acte:
• Copie diploma de studii,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxă.
Pentru alte detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
355
ID: 1727217

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727217
355
Raporteaza

Anunturile similare