Curs intensiv Instructor/ Preparator
Iasi, Iasi
13-01-2017
Pret600 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cursul de Instructor/ preparator formare este echivalentul cursului de Formator pentru persoanele cu studii medii. Programa include notiuni de didactica si pedagogia adultilor, metodologia ANC, metode si criterii de evaluare a participantilor, planificarea si organizarea formarii profesionale.

Ai absolvit liceul si vrei sa predai? Sau ai terminat facultatea dar inca nu ai dat licenta? Acum totul este posibil prin participarea la cursurile oferite de Euro Personal!

Euro Personal SRL organizeaza urmatoarea serie in luna FEBRUARIE 2017. Cursul dureaza 40 de ore si costă 600 lei. Pregatirea teoretica se realizeaza in concordanta cu competentele, iar la partea practica veti invata cum sa transpuneti un standard ocupational in programa de pregatire.
La finalul cursului, participantii vor obtine toate cele 16 competente din Standardul Ocupational care le sunt necesare pentru a putea activa în acest domeniu.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie după ultima diplomă de studii absolvite,
• Copie după buletin,
• Jumatate din taxă.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
264
ID: 1727215

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1727215
264
Raporteaza

Anunturile similare