CURSURI DE CALIFICARE
Botosani, Bucecea
04-05-2017
Pret1 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

OFERTA
CURSURI INITIERE, CALIFICARE, SPECIALIZARE SI DE SCURTA DURATA, AUTORIZATE DE MINISTERUL INVATAMANTULUI SI MINISTERUL MUNCII, PRIN AUTORITATEA NATIONALA DE CALIFICARI(A N C)


“Porţile către cunoaştere, înţelepciune si realizare, vă sunt deschise.”
Scoala Naţională de Meserii (SNM) este primul demers al unui furnizor de calificare a adulţilor de tip naţional din România.
Având matca la Botoşani, şcoala şi-a extins aria de activitate în toată România, devenind astfel de interes naţional.
SNM, organizaţie non-profit, oferă cele mai bune oportunităţi de pregătire profesională atat PERSOANELOR FIZICE cât şi PERSOANELOR ANGAJATE, FARA SCOATERE DIN CAMPUL MUNCII, fara taxa de inscriere.
„Puteţi avea locul de muncă dorit, mai sigur şi mai bine plătit şi un nivel de viaţă mai ridicat”
Scoala Natională de Meserii oferă cele mai eficiente si mai moderne mijloace, tehnici si metode de invătămant. Eficienta serviciilor oferite de scoala noastră se datorează lectorilor si colaboratorilor nostri, care detin o mare experientă si o inaltă pregătire profesională.
Urmând cursurile noastre autorizate, beneficiaţi de tarife noi, care au fost reduse cu 50% şi de plata acestora în rate, fără să achitaţi o taxă de înscriere şi TVA, obţinând astfel cel mai bun raport calitate – preţ.
Cursurile cuprind o parte de teorie, pentru care se asigură suport de curs, care reprezinta 1/3 din curs si care se desfăsoară in săli de studiu moderne, iar partea de practică reprezintă 2/3 din curs, pentru care se asigură baza materiala necesara instruirii. Practica se execută in laboratoare, saloane, unitati de productie, de comert si de alimentatie publica, etc, dotate corespunzator cerintelor europene.

Dovedim receptivitate fata de nevoile cursantilor, asigurand programarea orelor de curs in functie de posibilitatile de frecventare ale acestora, armonizand interesul individual cu cel colectiv.

Sprijinim consilierea si angajarea cursantilor.

Diplomele sunt conform standardelor U.E., sunt recunoscute national si international si pot fi operate in carnetele de munca.

Punem un accent deosebit pe cresterea continua a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor cursantilor.

Cursurile oferite reprezinta ultimele tendinte in domeniu si sunt conforme cu standardele europene in educatia asistata de calculator si cu legislatia in vigoare la data desfasurarii cursului.

Cursurile Scolii Nationale de Meserii sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala de Calificari (ANC), (fost CNFPA), cu avizul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

In cei peste 15 ani de activitate neintreruptă, au finalizat cursuri la Centrul national si subcentrele noastre de calificare din toata tara peste 9000 de tineri, adulti si varstnici, care s-au calificat si perfectionat in meserii si ocupatii de mare succes pe piata fortei de munca. Absolventii scolii noastre se bucură de respect peste tot acolo unde isi desfăsoară activitatea profesionala si isi castigă o existentă indestulată atat in Romania, cat si tari ca: Austria, Germania, Spania, Franta, Italia, Suedia, Anglia, SUA, Canada, etc.

Calificarile pentru care suntem autorizati sunt solicitate de Registrul Comertului potentialilor agenti economici, la infiintarea de noi firme.

Noi iti asiguram calificarea pentru a putea deschide propria ta afacere si sprijinim promovarea acesteia pe piata.

Asiguram gratuit cursantilor consultanta privind deschiderea unei afaceri.

„Fii propriul tau patron si noi te vom sprijini sa reusesti”.

Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajati.

ATENTIE! Costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit, conform prevederilor Codului Fiscal.
DETALII; 0742257656

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
318
ID: 1762947

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1762947
318
Raporteaza

Anunturile similare