DUplex la cheie in Selimbar-zona Brana
,
18-01-2017
Pret115.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

AMPLASAMENT: Imobilul este situat in Selimbar, zona Brana, o zona linistita, foarte bine cotata pe piata imobiliara, cu acces usor la centrul Sibiului, in imediata apropiere a punctelor de interes public, precum: spatii comerciale (Shopping City Sibiu, Penny Market), unitati bancare (Banca Transilvania, Brd, Cec, Raiffeisen), farmacii (Farmaplanet, Gabipharm) si statia de autobuz Transmixt.Pozitionata intr-o locatie linistita de case si vile, casa are toate dotarile unei locuinte moderne si cu bun gust.
DESCRIERE: Duplex-ul a fost construit in anul 2016 cu materiale de inalta calitate, este amplasat pe un teren de aprox. 230 mp, avand o amprenta la sol de aprox. 75 mp , suprafata utila 140 mp, cu structurata P+E+ER. Parterul casei este compus din living, bucatarie, hol, baie;la etaj se afla 3 dormitoare, hol, balcon si baie. La ultimul etaj se afla o camera cu iesire pe o terasa de 40 mp.
FINISAJE: Imobilul se preda cu exterior la cheie (materiale premium, tencuiala decorativa,piatra naturala,ferestre helios cal A 3 foi sticla,usi glisante,terase placate cu marmura,balustrade sticla securizata,pavaj,spatii verzi,gard cu porti automatizate etc) si cu interior la cheie (pereti gletuiti,tavane rigips,sape,scara interior sticla,instalatii sanitare si termice cu centrala si incalzire in pardoseala ,instalatii electrice, bai marmura,podele parter marmura,podele etaje parchet masiv lipit, usi interior).
ALTE DETALII: Imobilul se vinde la pretul de 115.000 euro.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
307
ID: 1729405

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1729405
307
Raporteaza

Anunturile similare