Extragere cod PIN Programare chei cu chip cheie OPEL si la domiciliu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti - Ilfov
08-09-2017
Pret50 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Service electrica auto din Bucuresti, va oferim la preturi decente servicii de citire / extragere / aflare cod securitate PIN si de programare a chipului din cheie / chei, pentru autoturismele din gama OPEL: Combo, Corsa B si C, Astra G si H, Vectra B si C, Zafira A si B, etc, chiar si la sediul / domiciliul dumneavostra din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi.
Inainte de a intreprinde orice actiune in sensul solutionarii problemei, trebuie facuta o verificare auto computerizata pe toate modulele electronice care pot impiedica pornirea masinii, pentru a identifica cat mai exact mai intai cauza, iar apoi solutia optima de rezolvare.
Pretul fiecarei interventii, poate fi diferit in functie de modelul si de anul de fabricatie al masinii. Pretul unei verificatiri computerizate preliminare este de 50 ron , fara deplasarea noastra la vehiculul imobilizat. Extragerea codului de securitate si programarea cheii / cheilor se platesc separat, iar odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA.
La solicitarea expresa a clientului ne putem deplasa si la locatia in care se afla automobilul in cauza.
Pentru detalii suplimentare si programari ne puteti contacta Luni - Vineri 9:00-17:30, Sambata: 9:30 13:30, Duminica - inchis la 0721.726.853.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
116
ID: 1802084

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1802084
116
Raporteaza

Anunturile similare