Extragere Cod Securitate / Citire PIN - Programare Chip Cheie CITROEN
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti - Ilfov
29-09-2017
Pret50 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Extragere Cod Securitate / Citire PIN - Programare Chip Cheie / Chei CITROEN la domiciliu

Service electrica auto din Bucuresti, va oferim servicii de citire / extragere / aflare cod securitate PIN si de programare a chipului din cheie / chei, pentru autoturismele din gama Citroen: C1, C3, C4, C5, C6, Jumpy, Jumper, Xara, Xantia, etc, chiar si la sediul / domiciliul dumneavostra din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi.

Inainte de a incerca sa facem ceva in sensul rezolvarii problemei, trebuie facuta o investigatie auto computerizata pe modulele electronice care pot impiedica pornirea masinii, pentru a identifica cat mai exact cauza, iar apoi solutia optima de rezolvare.

Preturile unei interventii pot varia in functie de natura (autoturism / autoutilitara), modelul si de anul de fabricatie al masinii. Pretul unei verificari computerizate preliminare este de 50 ron, fara deplasarea noastra la vehiculul imobilizat. Extragerea codului de securitate si programarea cheii / cheilor se platesc separat, iar odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA.

La solicitarea expresa a clientului ne putem deplasa si la locatia in care se afla automobilul in cauza.

Detalii suplimentare si programari puteti obtine Luni - Vineri 9:00-17:00, Sambata 9:30 13:30, Duminica - inchis la numarul 0721 726 853

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
150
ID: 1808549

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1808549
150
Raporteaza

Anunturile similare