Firma de constructii
Vaslui, Vaslui
01-03-2017
Pret1 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Buni La Toate, vă oferă o gamă largă de servicii profesionale, cu cele mai joase prețuri de pe piață.
Executăm:

1. CASE LA ROSU/CHEIE
2. RENOVĂRI SI AMENAJĂRI INTERIOARE:
_proiectie,design,executie,decoratiuni,gresie,faianta,marmura,granit,piatra,sapa,hidroizolare,termoizolare,parchet,zugraveala,tapet,tavan fals,rigips si altele;
3. RENOVARI SI AMENAJARI EXTERIOARE:
-pe langa cele enumerate mai sus care se regasesc si la acest capitol mai sunt si amenajare gradina, borduri,trotuare,pavele,iazuri,piscine si altele;
4. INSTALATII(sanitare,termice si electrice)IN CONSTRUCTII:
-chiuvete, vase/ rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus, sifoane de pardoseala, racorduri, pompe, hidrofoare+rezervoare, robineti, apometre, baterii, filtre, centrale termice pe Cu/ PPR/ pexal, boilere, cazane pe lemne/ peleti, panouri solare, hote;
-circuite, tronsoane, prize, corpuri de iluminat, tablouri electrice, intrerupatoare, sigurante, tablouri, senzori de miscare, etc.
5. TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU:
- productie,reglaje si reparatii tamplarie pvc,aluminiu,lemn, rulouri exterioare,plase insecte , jaluzele interioare,geamuri termopane,usi si altele.
6. REPARAȚII SI INSTALĂRI DE CETRALE TERMICE PE GAZ, PE LEMN SI AER CONDITIONAT;
7. TRANSPORT: nisip, balast, pamant,sort,moloz si INCHIRIERI UTILAJE:excavator,buldoexcavator, camion, placa vibratoare, mai compactor,pikamer etc.
8. LUCRARI DE DULGHERIE: terase, foisoare, case de locuit,cabane, garaje, scari, balustrade etc, toate acestea din lemn.
9. LUCRARI DIN FIER FORJAT: porți, garduri, grilaje, balustrade, copertine, candelabre, sfeșnice și multe altele.
10. EXECUTAM FORAJE PUTURI APA de mica si mare adancime pe structura PVC cu materiale de cea mai buna calitate, denisipari,absorbante,piloni sustinere constructii,adanciri puturi existente.

Traim intr-o lume in care suntem cu totii spectatori, liber arbitru, consilieri si mai ales…constructori. Romanul e bun la toate si se pricepe la orice, insa putine persoane sunt cu adevarat competente,implicate si dedicate, ale caror sfaturi si cunostinte merite a fi ascultate. Sigla noastra “Buni La Toate” e pusa doar pentru a intari cele spuse si a demonstra prin calitatea serviciului prestat ca ne meritam sloganul.

Tel: 0774645809. 0774645806
Str. D. Bolintineanu, bl. 433, sc. B, ap. 19, jud. Vaslui, loc. Vaslui.

BUNI LA TOATE VA FACE DE TOATE !

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
201
ID: 1745116

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1745116
201
Raporteaza

Anunturile similare