Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii
Brasov, Brasov
19-10-2018
Pret10.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru copii iti propune o afacere in domeniul educatiei! O afecere interesanta care ofera satisfactie, timp si venituri suplimentare.

www.flc.ro

Franciza FLC – Centrul de Limbi Straine pentru copii este prima franciza educationala 100% cu capital romanesc unde oferim training, suport si mentorat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-13 ani din Romania in scopul asimilarii cunostintelor de comunicare si scriere in Limba Engleza, Limba Germana si Limba Franceza. Suntem mandri ca avem un sistem complet pornind de la promovare, clienti, centre si ajungand pana la desfasurarea cursurilor, metode de predare, dezvoltarea lectiilor si materialelor proprii de studiu. Nu in ultimul rand colaborarea cu parintii si acordarea unui feedback constant privind evolutia copiilor este prioritate pentru noi.

Timp de 7 ani am desfasurat cursuri in 6 Judete ale Romaniei (Judetul Iasi, judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, judetul Vaslui, Judetul Bacau), avand o echipa de peste 29 de lectori in 40 de centre. Incepand cu anul 2018 am deschis usile primului Centru de Limbi Straine FLC in Regatul Unit al Marii Britanii in Londra in zona metropolitane si am decis sa gandim macro. Astfel am creat Franciza FLC.

Va invitam sa consultati ideea unei afaceri complete in domeniul educational privat!

Pretul este in euro, pentru 2 Judete la alegere contractate si pe o perioada de 4 ani.

www.flc.ro

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 4900

0771302921
Suna Trimite SMS Anuleaza
829
ID: 1947692

Utilizatorul 4900
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1947692
829
Raporteaza

Anunturile similare