Garsoniera spatioasa langa Ateneu!
Bucuresti - Ilfov, Sector 1
08-02-2017
Pret350 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Intre Calea Victoriei si Bd. Magheru, in apropiere de Ateneu, Biblioteca Central Universitara si Palatul Regal, intr-o zona cu numeroase muzee, restaurante, galerii de arta, la parterul unui bloc interbelic se afla aceasta garsoniera spatioasa, disponibila spre inchiriere.

Locuinta este decomandata, are o suprafata utila de 46mp si este compusa din camera principala de 24mp, o bucatarie de 8,5mp, o zona de depozitare unde este ascunsa si centrala termica, o baie dotata cu cada si lavoar, cu aerisire directa si un grup sanitar.

Garsoniera a trecut printr-un proces de renovare integrala care a inceput cu schimbarea instalatiilor sanitare, electrice si termice si a continuat cu renovarea integrala a baii si a bucatariei, schimbarea parchetului, zugravirea peretilor. A rezultat o locuinta aerisita si plina de prospetime, mobilata si utilata cu tot ce este necesar.

Garsoniera este potrivita persoanelor active, care vor sa fie permanent conectate la viata orasului si nu doresc sa iroseasca timp pretios in trafic.

Pentru detalii in plus sau pentru a programa o vizionare, va rog sa ma contactati!



Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
147
ID: 1733964

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1733964
147
Raporteaza

Anunturile similare