Feliator automat pentru mezeluri si legume
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
04-07-2022
Pret6.000 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Cantareste exact

Datorită scalei integrate, puteți selecta greutatea exactă de care aveți nevoie.
Funcția de cântărire nu este cu siguranță o funcție nouă, noul provocare este să folosiți scala ca o mașină automată de porționare. Setați cantitatea de care aveti nevoie, începeți felierea iar Easydea se va opri de îndată ce atinge greutatea selectata.
Easydea are o funcție inteligentă pentru a evita resturile de produs și pentru a vă controla costurile dacă trebuie să pregătiți sandwich-uri sau platouri de mezeluri feliate.
Stabiliți exact cantitatea de produs pe care o introduceți în sandwich sau pe platoul de mezeluri feliate pe care le vindeți, acesta fiind punctul de plecare pentru o gestiune precisă, controlul costurilor și cel mai bun mod de a va crește profitul.
Scala funcționează, de asemenea, independent de celelalte funcții, astfel încât să o puteți utiliza ori de câte ori aveți nevoie, pentru a economisi spațiu la locul de munca și pentru a avea totul la îndemână.

Numara feliile taiate si calculeaza numarul de calorii /felie

Easydea poate contoriza numărul de felii si de asemenea, poate calcula caloriile produsului feliat.
Funcția de tăiere-numarare, folosită pe mașinile de tăiat automate mari, este cu siguranță o altă caracteristică foarte interesantă care este acum la dispoziția dumneavoastră. Cu toate acestea, numărarea feliilor nu este singurul lucru pe care Easydea îl poate face, de asemenea, calculeaza caloriile produsului cântărit!

Interesant, nu-i așa? Imaginați-vă serviciul inovator pe care îl puteți oferi clienților dvs., spunându-le cât de multe calorii are sandwich-ul lor sau platoul comandat.
Este posibil să se pregătească porții în mod automat și în funcție de greutate, numărul de felii sau calorii necesare.
Adăugarea acestor caracteristici inovatoare, la calitatea serviciilor și produselor dvs., este cu siguranță o armă câștigătoare pentru a vă deosebi si detasa de concurenții dvs., de a găsi clienți noi și de a vă păstra clienții existenți, toate acestea fără efort suplimentar din partea dvs. Easydea s-a născut pentru a vă ajuta în orice.

Preparati platouri cu multa precizie

Pe măsură ce Easydea începe tăierea, platoul se rotește. Și feliile se suprapun una peste cealaltă, creând o combinație proaspătă și placut vizuala de produse.
Pregătirea platourilor pentru a fi servite este o activitate consumatoare de timp, dacă vasele care urmează să fie pregătite sunt multe iar timpul și forța de muncă disponibilă sunt reduse, atunci Easydea devine un partener ideal și de neînlocuit.
În timp ce Easydea feliaza , platourile sunt pregătite automat, așa că oamenii dvs au timp să faca alte lucruri. Luați platoul pregătit, așezați un alt platou gol, și nu mai aveti nimic altceva de făcut. Veți obține astfel avantaje iar igiena se îmbunătățește - nimeni nu atinge produsul feliat, un alt beneficiu de mentionat clientilor dvs. si care îi va face pe acestia multumiti.

Conservarea cu vacuum

Easydea vă poate oferi o funcție de vacuum într-o singură mașină, astfel încât să puteți oferi produse proaspete, reducerea pierderilor și creșterea rentabilității.

Telefon

Mesaj

Adrian Antonescu

0726732758
Suna Trimite SMS Anuleaza
291
ID: 2037103

Adrian Antonescu
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Adrian Antonescu

Vezi toate anunturile
ID: 2037103
291
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Adrian Antonescu

Anunturile similare