LITERE ILUMINATE LED 3D HALLOW
Buzau, Ramnicu Sarat
20-07-2022
Pret1 Lei
  • Oferit de Companie

Realizam litere volumetrice independente iluminate cu leduri .

Literele volumetrice luminoase reprezinta o categorie distincta a semnalisticii exterioare caracterizate prin efect vizual deosebit .

Efectul obtinut prin semnalizarea afacerii dumneavoastra cu litere volumetrice luminoase garanteaza o imagine deosebita si in acelasi timp , asigura o vizualizare optima a mesajului transmis.

Din punct de vedere al destinatiei lor, literele volumetrice luminoase se preteaza in principal la exterior, semnalizand sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale , dar se pot folosi si la interior pentru mall-uri, cluburi, etc.

Executia literelor luminoase este minutioasa si implica atentie si grija in manevrarea componentelor ce compun intregul ansamblu luminos .

Folosim materiale de cea mai buna calitate, iar echipa noastra de productie acorda atentie fiecarui proiect in parte, incepand cu pregatirea lucrarii , alegerea componentelor , asamblarea acestora , transportul si finalizarea montajului. In functie de bugetul alocat pentru realizarea literelor luminoase si mai ales functie de identitatea grafica a logotipului , puteti alege sa executam.

Pentru detalii și comenzi va asteptam la sediul nostru din Str. Victoriei, Nr. 121, Ramnicu Sarat sau ne puteti contacta:

- 0724 565 128
- 0769 718 200
- comenzi@elephantmedia.ro
- office@elephantmedia.ro
- btparaschiv@gmail.com.

Telefon

Mesaj

ELEPHANT MEDIA PRITNINGS SRL

0765806602
Suna Trimite SMS Anuleaza
372
ID: 2027363

ELEPHANT MEDIA PRITNINGS SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ELEPHANT MEDIA PRITNINGS SRL

Vezi toate anunturile
ID: 2027363
372
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ELEPHANT MEDIA PRITNINGS SRL

Anunturile similare