Internship-uri platite in strainatate
Sibiu, Sibiu
22-06-2017
Pret
  • Oferit de Persoana fizica

Esti student sau ai pana in 30 de ani ? Vrei sa ai parte de o experienta care te va ajuta sa te dezvolti atat personal cat si profesional ? AIESEC Sibiu te poate ajuta sa iti deschizi calea catre un viitor stralucit in diverse domenii . Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici pe platforma noastra : sau sa iei legatura cu unul din membrii nostri .

CONDITII DE PARTICIPARE LA INTERNSHIP :

1 . Trebuie sa fii student sau absolvent al unei facultati .
2. Varsta de participare este intre18- 30 de ani .
3.Sa locuiesti in Sibiu sau sa fii student/ absolvent al unei facultati din cadrul Universitatii ” Lucian Blaga ” din Sibiu sau sa fii din Alba Iulia .
4. Sa ai minim 6 luni experienta in domeniul in care doresti sa pleci in internship ( in cazult internship-urilor de tip GT).

AIESEC (initial din franceza Association internationale des etudiants en sciences economiques et commerciales, in prezent nume propriu), este o asociatie studenteasca globala, non-guvernamentala, independenta, non-profit, condusa de studenti sau proaspat absolventi ale unei institutii de invatamant superioare. AIESEC este prezenta in peste 2,400 de universitati, 126 tari si teritorii si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de Leadership ale membrilor sai.[1] .AIESEC are peste 5.000 de parteneri, acestia implicandu-se in dezvoltarea tinerelor talente.

AIESEC se identifica ca "cea mai mare organizatie de tineri din lume, al carei principal scop este dezvoltarea tinerilor si pregatirea lor, intr-un cadru non-formal, cu ajutorul partenerilor sai din mediul economic si academic, pentru a aduce un plus de valoare comunitatii din care fac parte"

Internshipuri internationale in companii

Programul Global Talent iti ofera accesul la oportunitati de internshipuri internationale pe unul dintre domeniile principale: Marketing sau Educatie, pe perioade cuprinse intre 3 si 18 luni cu optiune de prelungire a contractului .






Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
303
ID: 1777260

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1777260
303
Raporteaza

Anunturile similare