Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
La ce detalii trebuie să fii atent atunci când faci cumpărături online
17-12-2020
# Sfaturi utile publicitate online

Tot mai multe persoane decid să evite aglomerația din magazine și să cumpere online produsele pe care le preferă. Pe internet totul se găsește mult mai ușor, iar cumpărăturile ajung într-un timp scurt direct la ușa casei. Însă, dacă ești adeptul cumpărăturilor online, iată care sunt aspectele la care este important să fii atent înainte de a plasa orice comandă.

Orice persoană are drepturi asigurate prin legislație, chiar și atunci când face cumpărături online, tocmai din acest motiv trebuie să fii întotdeauna informat în momentul în care faci achiziții de pe internet. Iată care sunt cele mai importante ponturi bune de știut.

La ce trebuie să fii atent când cumperi de pe internet

Achiziționează întotdeauna de pe site-urile cunoscute și verificate. Orice produs pe care te decizi să-l cumperi de pe internet, asigură-te că se află pe un site verificat, un magazin online sau un site de anunțuri online cunoscut. Alocă-ți câteva minute și citește detaliile despre site-ul găsit și abia atunci poți să fii sigură că ai făcut alegerea potrivită.

Fii atent și la recenziile pe care alți cumpărători le lasă. Atunci când vrei să cumperi un produs despre care nu știi prea multe informații, citește și informațiile pe care cumpărătorii care au achiziționat deja acest produs le-au lăsat în rubrica de comentarii sau recenzii. Aceste detalii te vor ajuta să afli o primă părere despre produs.

Nu te lăsa influențat doar de site-urile cu reduceri. Când faci cumpărături online, verifică întotdeauna prețul întreg al unui produs și abia apoi ia în calcul reducerea pe care o are aplicată. Compară dacă cele două prețuri sunt valide și într-adevăr adevărate și nu te lăsa influențat de rândurile mari scrise cu roșu care evidențiază doar discount-ul.

Citește întotdeauna care sunt termenii și condițiile de vânzare ale site-ului. Orice magazin online trebuie să aibă informații despre modalitate de vânzare și detalii ce țin de livrarea și implicit returnarea produselor comandate. Asigură-te că magazinul online nu îți impune reguli absurde ce țin de confidențialitatea datelor tale personale. Nu uita să verifici și condițiile de transport și ce servicii de livrare contra cost există, dacă este cazul.

Dacă îți cumperi produse vestimentare, asigură-te că verifici ghidul de mărimi înainte de a trimite comanda finală, deoarece mărimile pot să difere de la un furnizor la altul și riști să nu ți se potrivească produsul comandat.

Înainte de a plasa comanda, mai verifică o dată prețul fiecărui produs și vezi dacă suma totală corespunde cu prețul indicat. Asigură-te că nu există alte taxe ascunse despre care nu ai știut nimic înainte să plasezi comanda.

Așadar, nu-ți lăsa datele personale la vederea oricui și nu te folosi de plata cu cardul pe site-urile de anunțuri care nu sunt conforme. În cazul unei fraude, dauna va fi mult mai mare, așa că evită să-ți pui în pericol identitatea.


ID: 61