Sfaturi pentru a vinde in siguranta
in vremea COVID-19.Afla mai multe.
Masterate gratuite de calitate
Bucuresti - Ilfov , Bucuresti
18-06-2021
Gratuit
  • Oferit de Companie

3 Masterate bugetate (gratuite)
1-MSSMM, Modelarea si Simularea Sistemelor Mecanice Mobile; inginerie mecanica, design industrial, robotica, mecatronica, electronica, automatizari, transporturi si vehicule de transport, transmisii mecanice, distributii, energetica, bioinginerie, inginerie medicala, aparatura medicala, biotehnologii, nanotehnologii.
2-IMST, este un masterat de inginerie si management, inginerie si economie, destinat cu prioritate celor care doresc sa ajunga manageri, sa-si consolideze pozitia deja detinuta de lideri, sau sa avanseze. Este tot un masterat puternic si foarte cunoscut si apreciat.
3-CPSM, este un masterat in inginerie mecanica, destinat celor care doresc doar o pregatire mecanica si nu una multidisciplinara ca in cazul MSSMM. In conditiile in care ingineria mecanica si industriala se dezvolta din nou, rapid, in toata tara, acest masterat se potriveste perfect iubitorilor de autovehicule, si sau roboti.
Toate masteratele noastre sunt complementare, astfel incat la ele se pot inscrie ori tip de licentiati, cu o licenta intreaga.
Suntem un colectiv tehnic al „Universitatii Politehnica din Bucuresti” (cel mai vechi si mai recunoscut), TMR din „1962” (Teoria Mecanismelor si a Robotilor).
Date suplimentare privind inscrierea va pot fi puse la dispozitie de directorul de Departament, Liviu UNGUREANU, telefon mobil sau email: 0786888876 ungureanu.liviu.marian@gmail.com;
Înscrierea candidaților 03.07-11.07.2021
Concursul de admitere – 13.07 – 15.07.2021
Comunicarea rezultatelor – 16.07.2021
Înmatricularea candidatilor 16.07 – 17.07.2021 conform informațiilor de pe site-ul fiecărei facultăți
Cuantumul taxei de înscriere este de 100 RON și a fost stabilit de către Senatul UPB.
Pentru înscrierea la concursul de admitere în învățământul universitar de masterat, candidații depun online pe site-ul de admitere al UPB (https://upb.ro/admitere/admitere-masterat/) dosarul de înscriere, care trebuie să conțină documentele precizate in prezentul regulament.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 17422

Anuleaza
21
ID: 2019904

Utilizatorul 17422
Vezi toate anunturile
Trimite mesaj Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile similare

ID: 2019904
21
Raporteaza
info-part-section

Mica Publicitate.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale. Vei gasi usor pe Mica Publicitate.ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care le-au publicat. Pe Mica Publicitate.ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de inchiriat, masini second-hand si telefoane mobile la preturi mici. Daca vrei sa vinzi ceva vei putea adauga foarte usor anunturi gratuite. Daca vrei sa cumperi ceva aici vei putea gasi produsele care te intereseaza la preturi mai mici decat in orice magazin. Toate aceste anunturi se publica gratuit si fara sa ai nevoie de crearea unui cont de utilizator.

Anunturi pe judete:

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti - Ilfov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea

Cautari frecvente:

Matrimoniale telegraf Reparatii injectoare Diagnoza auto Dacia Apartament Vand maimute capucin Rulota Contabilitate Strung Teren Raba Motocultor Casa Tractor Garsoniera Undita crap Aro Locuri de munca Maimute capucin Bmw