Meditatii Germana
Arges, Pitesti
29-01-2017
Pret130 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Absolventa a Masteratului european de Traduceri Specializate si Studii Terminologice (Germana-Franceza) al Uniunii Europene din cadrul Universitatii de Stat din Bucuresti predau CURSURI de LIMBA GERMANA pentru elevi din clasele V-XII, studenti, persoane care vor sa plece sa lucreze in Germania, Austria, Elvetia sau oricine doreste sa invete limba germana. Acum pregatirea se poate face si ONLINE.

Cei care vor sa invete REPEDE limba germana vor beneficia de o METODA DE INVATARE RAPIDA A LIMBII GERMANE in aproximativ 3 LUNI, prin care vor invata STRICTUL NECESAR pentru a se putea descurca in diverse situatii, daca vor sa plece in scurt timp sa lucreze intr-o tara vorbitoare de limba germana.

METODA FOARTE BUNA DE PREDARE SI EXPLICARE, fiind GARANTATA CALITATEA si INSUSIREA TEMEINICA A LIMBII GERMANE pentru elevi, studenti sau cei care vor sa invete APROFUNDAT limba germana.

Preturile sunt:
Copii:
Pret 35 lei/2 ore/pers. sau 30 lei/1h 30 min/pers. - in grup de minimum 2 persoane si 60 lei/2 ore/pers. sau 50 lei/1h 30 min/pers. - individual.

Adulti - Incepatori:
Pret 40 lei/2 ore/pers. sau 35 lei/1h 30 min/pers. - in grup de minimum 2 persoane si 70 lei/2 ore/pers. sau 60 lei/1h 30 min/pers.-individual.

Avansati:
Pret 70 lei/2 ore/pers. sau 60 lei/1h 30 min/pers. - in grup de minimum 2 persoane si 130 lei/2 ore/pers. sau 120 lei/1h 30 min/pers. - individual.
Preturile includ deplasarea la domiciliul cursantilor.

Pentru cei care inca nu stiu, iata SECRETUL UNEI CARIERE PROFESIONALE DE SUCCES GARANTATE, atat IN TARA, cat si IN STRAINATATE:
In contextul in care Germania a fost intotdeauna una dintre cele mai dezvoltate tari din punct de vedere economic la nivel mondial, iar in ultima perioada a devenit si cea mai mare putere economica, politica si militara din Europa, obtinerea unui loc de munca foarte bine platit in Germania este un deziderat al oricarei persoane. Insa, o viitoare cariera profesionala de succes garantata a tinerilor romani, atat in Romania, cat si in Germania, Austria, Elvetia sau alte state din Europa sau chiar din lume, necesita CUNOASTEREA LIMBII GERMANE si totodata cunoasterea unei PROFESII. Astfel, o persoana, care s-a specializat intr-o meserie si totodata cunoaste si limba germana, va putea lucra in Germania pentru un salariu foarte avantajos. Acest lucru il dovedesc site-urile germane care sunt pline de anunturi de angajari in diverse domenii de activitate, precum: inginerie, IT, medical, administrativ, traduceri etc. In prezent, toata lumea stie limba engleza, iar unii franceza, insa foarte putini sunt cei care cunosc limba germana. In ziua de azi, deosebit si pretios nu e acela care stie engleza sau franceza, ci acela care stie limba germana. Prin urmare, cel care stapaneste limba germana va avea un mare avantaj si isi va gasi in mod sigur un loc de munca foarte bine platit, ori in Bucuresti sau marile orase din tara, unde marile companii cauta cunoscatori de limba germana, ori in Germania, Austria, Elvetia sau alte tari. Asadar, cei avantajati vor fi cei care incep sa studieze inca din timp limba germana.karinchinesin@yahoo.deMult succes!

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
283
ID: 1734637

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1734637
283
Raporteaza

Anunturile similare