Meditatii limba romana pentru clasele I-XII
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
24-10-2017
Pret50 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Scopul centrului este de a ajuta orice elev, licean sau student in devenire sa ajunga la nivelul propus. Indiferent daca pregatim cursanti pentru Evaluarea Nationala, Bacalaureat, admitere la anumite facultati de profil sau sa ii ajutam pe pustii de clasa a IV-a sa fie admisi la liceele de top, totul se face cu multa migala, atentie si interes. Dorinta este sa ii ajutam pe toti, nu doar sa fie mai buni si sa se pregateasca pentru viitor, ci sa capete incredere in ei, sa fie convinsi ca totul este posibil, cat timp exista dorinta de colaborare si munca.

Odata ajuns la noi, cursantului i se va da o evaluare (cu tipuri de exercitii lucrate in clasa), in urma careia se va stabili o nota, fiindu-i de folos profesorului sa stie care sunt plusurile si minusurile fiecarui cursant. Dupa cateva discutii cu studentul, profesorul va stabili cu acesta “o programa”, si anume, exercitiile pe care le vor lucra, capitolele pe care le vor parcurge si nu in ultimul rand, operele si gramatica care este nelipsita in cerintele examenului de capacitate.

Dupa fiecare patru sedinte parcurse, cursantului i se va da un test, tocmai pentru a arata notiunile care au fost pâna in acel moment invatate, sau daca mai este nevoie ca anumite teorii, capitole si notiuni de gramatica sa fie reluate. Odata ce nota a fost stabilita, nota va fi transmisa nu doar elevului, ci parintilor, de asemenea, prin e-mail sau telefon.

In ceea ce priveste materialele de studiu (manuale, carti de exercitii, fise de lucru) se vor regasi toate in locul nostru de desfasurare, studentul trebuie doar sa vina cu voie buna, incredere, rabdare si dorinta de lucru.

Pretul fiecarei sedinte, pe doua ore:

- 65 lei individual
- 50 lei pe grupa (grupa ce nu va depasi niciodata mai mult de 4 studenti)

Locul de desfasurare a sedintelor: Calea Mosilor, nr. 158, etaj 6, sector 2

De asemenea, ne puteti contacta oricand la nr. de telefon: 0727127645

Program: L-V: 8-20

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
172
ID: 1816891

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1816891
172
Raporteaza

Anunturile similare