Militari, Rosu, Vila duplex la cheie, comision 0
Bucuresti - Ilfov, Sector 6
20-01-2017
Pret75.000 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Localizare

Casele din ansamblul rezidential situat in apropierea Auchan Militari, va ofera atat caldura unui camin cat si accesul extraordinar de usor catre cel mai mare Parc Comercial din Militari si mijloacele de transport in comun din incinta acestuia. Ansamblul este format din 4 unitati locative, tip duplex, fiecare fiind formata din parter, etaj si mansarda .

Caracteristici structurale si finisaje

Casele sunt foarte bine construite, structura este din beton armat, iar compartimentarile interioare si exterioare sunt realizate din caramida Porotherme 30/25. Locuintele se predau complet finisate, dotate cu centrala termica Ferroli, tamplarie pvc cu geam termopan marca Gealan, placari ceramice in bai si bucatarie, parchet laminat in camere, usi interioare.

Din punct de vedere al coeficientului termic, casele se incadreaza in cea mai buna clasa energetica, astfel pierderile de energie sunt minime. Toate casele sunt termoizolate cu sistem de 10 cm.

Compartimentare

Casele sunt dispuse pe p+1+m si sunt dispuse astfel :

Parterul are o suprafata de 53 mp si este format din : Living ( 19 mp ), Bucatarie ( 11 mp ), grup sanitar ( 3,2 mp), hol (5,5 mp ) si o terasa exterioare de 13,75 mp.

Etajul are o suprafata de 50 mp si este format din 3 dormitoare ( d1= 10,26 mp, d2=12,5 mp, d3=13,2 mp) , hol si baie .

Podul , in suprafata de 50 mp poate fi compartimentat in functie de nevoile fiecarui client. Poate fi format din baie si dormitor sau spatiu de joaca , lobby si baie.

Utilitati

Fiecare casa beneficiaza de incalzire prin centrala termica proprie, racord de gaz, electricitate si canalizare. Contorizarile sunt individuale pentru fiecare unitate in parte. Casele se predau racordate la toate utilitatile.

Predare in folosinta

Casele sunt construite si urmeaza sa fie predate in folosinta la inceputul lunii martie. Se predau finisate complet, racordate la utilitati. Finisajele se pot alege de catre cumparatori.

Pentru vizionari , va rog sa ma contactati !

Comision 0 % pentru cumparator !







Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
153
ID: 1730309

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1730309
153
Raporteaza

Anunturile similare