Mini mașină de spălat cu turbină rotativă conectare USB
Bihor, Oradea
14-05-2024
Livrare cu verificare colet
Pret57 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Culoare Alb

Masina de spalat rufe portabila, mini, ABS, alba
Dupa instalarea masinii de spalat intr -un butoi adecvat umplut cu apa, spalati -va hainele personale si spalati lichidul in el. Utilizati functia cablului USB si acesta va fi inchis automat dupa 30 de minute de functionare.
Diametrul este de 9 cm / 3,54 inci, iar greutatea este de 320 grame. Poate fi transportat intr -un buzunar sau geanta. Transportul, potrivit pentru calatorii, scoala, calatorii de afaceri, chiuveta de bucatarie, curatarea obiectelor mici, folositi valuri cu ultrasunete pentru a indeparta petele, a elibera petele si mainile libere.
O masina de spalat portabila care este alimentate de cabluri USB poate fi utilizata oricand si oriunde. Orice butoi, punga de spalare sau chiuveta poate fi utilizat pentru spalare.
Sursa de alimentare USB: sursa de alimentare prin sarma USB, puteti utiliza oricand si oriunde. Mini Masina de spalat economiseste mai multa apa si energie si este mai ecologica. Dupa ce a pornit puterea, mini -rufele de rufe se roteste inainte timp de 30 de secunde, a rasturnat timp de 30 de secunde si a incetat sa functioneze dupa 30 de minute.

Telefon

Mesaj

Gery

0743831622
Suna Trimite SMS Anuleaza
64
ID: 2068094

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Anunturile utilizatorului Gery

Anunturile similare