Mobila Ena- la comanda
Vaslui, BARLAD
12-05-2015
Pret100 Lei

Societatea ENASANPLAST- MOBILA ENA -BARLAD este specializată în producția de mobilă la comandă din PAL melaminat, MDF LUCIOS,MDF FURNIR NATURAL STEJAR, LEMN MASIV. Cu vastă experiență în domeniu, echipa de profesioniști MOBILA ENA poate realiza orice tip de mobilier, având în vedere preferințele clienților în materie de formă și culoare, precum și dimensionarea pieselor de mobilier pentru a se potrivi exact în spațiul disponibil.

Mobilează-ți locuința cum dorești cu mobilă la comandă de la MOBILA ENA !

MOBILA ENA produce la comandă mobiler pentru bucătărie, dormitor, living, mobilă pentru camere de copii sau tineret, precum și birouri, piese de mobilier pentru hol, dulapuri sau dressing-uri. Mobilierul proiectat de Avangarde Mobex este realizat numai cu PAL-uri și blaturi de cea mai bună calitate, iar accesoriile folosite (balamale, glisiere și alte elemente de feronerie) provin de la mărci de renume din domeniu: Blum, Grass, Häfele.

Pe lângă gama largă de piese de mobilier pentru locuințe, MOBILA ENA produce la comadă și mobilier HORECA (baruri, restaurante), mobilier pentru depozite, școli sau grădinițe.

Echipa MOBILA ENA oferă consultanță de specialitate pentru optimizarea spațiului, accesorizarea mobilierului și alegerea culorilor potrivite și se deplasează la adresa clientului pentru efectuarea de măsurători în vederea realizării unei schițe preliminare de mobilare a locuinței și stabilirea unui preț exact. Ulterior, va fi realizată o schiță finală în 3D, conform căreia va fi produs mobilierul comandat. Transportul și montajul mobilierului sunt asigurate GRATUIT, la fel și service-ul sau reglajele pentru defecțiuni care nu survind din vina uitilizatorului.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
148
ID: 1492461

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1492461
148
Raporteaza