Oferta grupuri 2017 în Delta Dunarii
Tulcea, Tulcea
30-03-2017
Pret350 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Alegeți ziua de Duminică ca început de croazieră și profită de oferta 1 noapte reducere la o croazieră în Delta Dunării și vă promitem ca a-ți făcut alegerea perfectă pentru vacanța ta .
Ești motivat și de faptul că poți să ai un sejur de 4 nopti, însă plătești doar 3 nopti, mai ales că zilele de la începutul săptămâni sunt cele mai liniștite nu găsești de obicei rapide in Delta care să vă perturbeze liniștea și mai aveți un avantaj vom găsi stolurile de pelicanii nesperiați și grupați pentru hrană.
În acestă croazieră veți avea ocazia să vedeți orașul Sulina sau/și pădurea Letea ,veți avea posibilitatea de a servi masa în timp ce navigăm pe o navă de croazieră în mijlocul Delta Dunării, să ne și plimbăm cu barcile pe canalele Deltei să vedem natura din Delta Dunării, vom merge la Mănăstirea Sf Atanasie, de la Stipoc și în multe alte lucruri frumoase.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor în deltă, vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
585
ID: 1754294

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1754294
585
Raporteaza

Anunturile similare