Paraclisul Părintelui Arsenie Boca
Brasov, Brasov
30-08-2015
Pret5 Lei

Paraclisul Părintelui Arsenie Boca

- Această broşură are dimensiunea unui vocabular mai mic, cu scrisul mare şi coperţi color (policromie). Hârtia cărţii este lucioasă (lăcuită UV), fiind mai rezistentă în timp decat una normală.
- Mormântul Părintelui Arsenie Boca se află la Mănăstirea Prislop, din Judeţul Hunedoara. O mulţime de oameni şi-au găsit alinare pentru suferinţele lor, trupeşti şi sufleteşti, rugându-se Părintelui Arsenie Boca, iar acesta a devenit Sfântul Românilor de pretutindeni, deşi nu este încă canonizat de Biserica Ortodoxă Română. Părintele a ajuns să facă minuni de dincolo de mormânt, dovada sunt oamenii care nu contenesc să vină la Mormântul Său. Cu siguranţă că, conducerea Bisericii Ortodoxe Române, îl va canonize pe Părintele Arsenie, dar acest proces are anumite reguli de urmat şi trebuie să treacă o perioadă de timp. Noi aşteptăm cu nerăbdare acest mare eveniment pentru Poporul Ortodox Român.
- Ţara de origine: ROMÂNIA

CUM COMAND?..
- Produsele pe care le doriţi vor ajunge la Dumneavoastră în maxim 7 zile lucrătoare de la preluarea comenzii pe tot teritoriul României în limita stocului disponibil.
- Toate produsele se vor livra prin POŞTA Română, coletele comandate vor fi livrate cu plata la ridicare (cu ramburs). Pentru comenzi mai mici de 50lei se vor adăuga şi cheltuielile de transport de 5lei, iar pentru cele mai mari de 50lei taxele de livrare vor fi supotate de mine.
Vă mulţumesc pentru înţelegere.

Contact: 0737 781 355
Adresa: BOERIU SORIN
Căsuţa Poştală 47 Oficiul Poştal 2
Cod:500500 Or.BraÅŸov Jud.BRAÅžOV
Email: sorinwebmag@gmail.com
Site: www.swebmag.com

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
82
ID: 1541803

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1541803
82
Raporteaza