PREGATIRE PENTRU ADMITERE LA FACULTATEA DE ARHITECTURA.
Valcea, Dragasani
01-10-2017
Pret150 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Arhitect și inginer, pregătim intr-o manieră integrată copii, tineri și adulți care sunt pasionați de desen și intenționează să urmeze o facultate de profil sau doresc să-și dezvolte abilitățile pentru o carieră in domeniu.
Pregătirea se desfașoară la ATELIERUL DE DESEN, durează două ore și costa 40 lei pentru copii ( clasa I – IX ). Pentru cursanții din clasele X – XII și adulți , cursul durează cinci ore și costă 150 lei . La o ședinta participă maxim patru cursanți. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare inscrierii la cursuri. E suficientă pasiunea.
Vei invața desen liber, desen de observație și compoziție, noțiuni de perspectivă, axonometrie , desen tehnic și geometrie descriptivă, noțiuni de design interior, vestimentar și de produs.
Mai mult decât atât, numai la ATELIERUL DE DESEN poți studia CALIGRAFIA, cum se realizează un VITRALIU sau un MOZAIC ,cum se modelează lutul , cum se realizează machetele, ce inseamnă ADVERTISINGUL și cum să ajungi un admaker de succes.Excursiile de studii sunt gândite să completeze cunoștințele acumulate la atelier și vizează muzee și obiective turistice care adăpostesc sau sunt monumente de arhitectură.
Așadar, programează-te pentru o ședintă de evaluare , rezervă-ți un loc in echipa câștigatoare și CREIONEAZĂ-ȚI VIITORUL , DE LA PASIUNE LA PROFESIE !
Informațiii : 0755.497.697- master ing.Florian Tuță si master arh.Traian Tuță

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
260
ID: 1809336

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1809336
260
Raporteaza

Anunturile similare