Programare cheie chei + chip Hyundai Accent Sonata Tucson cu Tester Diagnoza Auto si la Domiciliu
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti - Ilfov
24-05-2019
Pret50 Lei
  • Oferit de Persoana fizica

Service auto din Bucuresti, autorizat sa presteze servicii de diagnoza auto si testare computerizata, precum si de reparatii a sistemelor electrice si electronice, va oferim servicii de programare a cheilor cu chip pentru o serie de autoturisme si SUV-uri Hyundai: Accent, Elantra, Santa Fe, Sonata, Tucson etc.chiar si pe loc, la sediul / domiciliul dumneavostra, pentru aceasta operatie fiind necesara fie cunoasterea , fie extragerea codului de securitate al vehiculului.

Este posibil ca masina in cauza sa nu mai porneasca din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea chip-ului cheii; de aceea in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, pentru fiecare caz in parte, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii.

Pretul unei verificari computerizate este de 50 de lei si nu include deplasarea noastra la vehiculul in cauza; iar odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA. Programarea (daca e cazul sa se faca) se plateste separat.

Detalii suplimentare si programari: L-V: 09:30-19:30; S: 9:30-13:30 (D - Inchis) la numarul de telefon 0728.326.386.

Telefon

Mesaj

Romcriss Company Com SRL

0728326386
Suna Trimite SMS Anuleaza
669
ID: 1599801

Romcriss Company Com SRL
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Romcriss Company Com SRL

Vezi toate anunturile
ID: 1599801
669
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Romcriss Company Com SRL

Anunturile similare