Proiect magazin online activitate comerț online
Mures, Targu Mures
28-08-2022

NESPECIFICAT

  • Nivelul de studii Necalificat

Proiect fară personalitate juridică în prezent, pornit din hobby, adică activitate exercitată în timpul liber disponibil, aflat în stadiu incipient de gândire, realizare, testare, formare

oferă persoanelor înteresate posibilitatea de a alege și a exersa, a experimenta în timpul lor liber o funcție, un rol, o responsabilitate cu privire la activitatea de ecommerce, comerț online, organizare și funcționare magazin online în mod autodidact.

Activitate recomandată celor care sunt doritori de o activitate ocupațională și nu celor care vor să aibă o afacere.

În cadrul proiectului ca și parte a activității, aveți posibilitatea de a contribui la dezvoltarea acestuia cu idei sau activitate de punerea în practică a ideii, prin alcătuirea și conducerea unei echipe sau făcând parte dintr-o echipă sau în mod individual.


Activitatea de contribuție din punct de vedere juridic se solicită a fi și din momentul oferirii se consideră că este faptă: de bună credință, necondiționată, cu responsabilitate, benevolă, cu titlu gratuit, fără limitare.

Se poate contribui cu idei, soluții sau efectuare de activități cu exemplificare pentru:
- produse, bunuri, servicii oferite spre vânzare
- surse pentru bunuri, mărfuri, produse, servicii
- livrare, plată, desfacere, piață
- traseu marfă-client
- modalități de promovare
- relații clienți, furnizori, terți, organizare
Nu se solicită contribuții financiare.

Fonduri pentru investiții marketing, prospectare, cercetare piață: inexistente.
În consecință v-a fi o provocare indentificarea resurselor, activităților, instrumentelor, modalităților care nu presupun costuri financiare și cu cadrul juridic potrivit.

Activitate desfășurată de la distanță.


Deoarece nu există nici o garanție cu privire la succesul proiectului, nu se oferă nici o promisiune sau obligație de orice fel, până când proiectul nu devine o afacere cu o formă de activitate autorizată și cu un profit corespunzător.

Se înțelege și se respectă dorința celor care caută pentru prezent un venit sigur, o recompensă financiară sau alt beneficiu material, ca urmare cu seriozitate și respect se recomnandă orientarea spre alte proiecte deja funcționale, firme din domeniu, situri de recrutare și nu spre o zonă de hobby.

Contact prin mesageria acestui site.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 23646

Anuleaza
370
ID: 2039491

Utilizatorul 23646
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2039491
370
Raporteaza

Anunturile similare